23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor svensk fødevarevirksomhed vælger DAN-doors

Det er ikke tilfældigt, at den store svenske fødevarevirksomhed Dafgårds valgte DAN-doors som leverandør til en stor ordre på døre og porte. Her er det nemlig afgørende med et sikkert og hygiejnisk miljø til det 1.400 m2 store domicil.

I Källby i Sverige ligger familievirksomheden Dafgårds, som igennem 85 år har specialiseret sig i at lave god og nem mad til travle familier, der værdsætter klassiske hjemmelavede retter.

Det er fra køkkenet i Källby, at Dafgårds laver deres gode mad, og til trods for, at virksomheden måler deres ingredienser i tons i stedet for i gram, går de aldrig på kompromis med deres værdier, som er koncentreret omkring kvalitet, god smag, innovation og bæredygtighed.

Dafgårds valgte DAN-doors som leverandør, fordi det var afgørende at kunne garantere et sikkert og hygiejnisk miljø til det 1.400 m2 store domicil, hvor fødevarehygiejne er i fokus.

Det var vigtigt for Dafgårds at finde en leverandør, som kunne levere forskellige løsninger til virksomhedens mange forskellige behov. Det var også vigtigt at finde en producent, som har samme fokus på høj kvalitet, som Dafgårds selv, og det var bestemt et vigtigt parameter at finde en samarbejdspartner, som kunne levere løsninger, der lever 100% op til Dafgårds høje hygiejne- og sikkerhedsstandarder.

Dafgårds fortsætter nu deres utrættelige indsats for at udtænke nye retter til moderne kvalitetsbevidste forbrugere i hele verden, med særlig omtanke for den gode smag, bæredygtighed, høj kvalitet og madglæde. Med installationen af de 170 nye dørløsninger, som rummer brand- og sikkerhedsdøre, automatiske skydedøre og high speed porte til køl og frost, kan Dafgårds trygt koncentrere sig om det, de er bedst til uden at skulle bekymre sig om sikkerheden, hverken for deres produkter eller medarbejdere.

Vil du vide mere om DAN-doors' løsninger?
Læs mere om DAN-doors her.

Skal vi kontakte dig?
Send en mail til dd@dan-doors.dk med et par linjer om dit spørgsmål - så vender vi hurtigt tilbage.

Om DAN-doors:

DAN-doors har knap 40 års erfaring med at udvikle og producere døre og porte i rustfri stål til alle typer erhverv. Vi er kendt for at levere gennemtænkte løsninger i meget høj kvalitet og med lang levetid og leverer i dag døre og porte til kunder i hele verden, herunder USA, Sydamerika, Canada, Australien, Asien, Afrika og Europa.

 

Dan-doors a-s
Industrivej 19
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71283011
P nummer: 1002339436

Kontaktperson

DA
Dorte Ankerstjerne
dan@dan-doors.dk

Send til en kollega

0.062