23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Take away i solidt og bæredygtigt emballage

Omstillingen til bæredygtig emballage bliver mere udbredt i takt med, at vi benytter os mere af take away.

Take Away er blevet mere og mere udbredt. Det må gerne være nemt at håndtere for kunderne, men samtidig se lækkert og indbydende ud, når de tager det med hjem. Vores nye produkter til take away har en helt tæt lukning, som forhindrer lækage og så er produkterne fremstillet i op til 85% genanvendt materiale - en ideel holdspiller i både restaurations- og cateringbranchen. Udover at emballagen er holdbar og fleksibel, er produkterne udformet, så de får fødevarer til at se ekstra lækre og indbydende ud. I udviklingsprocessen af disse take away-produkter er der tænkt over håndteringen af emballage med varmt eller koldt ndhold i. Derfor er der istøbt et håndtag, så 

Aluminiumsserien kan bruges direkte i ovnen, på grillen el. lign. og de kan ved korrekt bortskaffelse genanvendes igen og igen. Derudover kan en anden serie bruges i microovn, hvilket gør det endnu mere simpelt at håndtere take away.

Produkterne fåes i forskellige størrelser og variationer, er nemme at opbevare og er 100% genanvendelige, hvis de bortskaffes korrekt.

Tjek udvalget her

Dansk Transport Emballage A/S
Oksbølvej 97, Hammelev
6500 Vojens
Haderslev Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20200375
P nummer: 1003465125

Kontaktperson

Louise Hansen
Kontakt for kundeservice
+45 73225625 louise@dtemballage.dk

Send til en kollega

0.078