23948sdkhjf

Ny, modulær serie med samtidig fastspænding af flere nulpunk

| Medlemsnyhed | Indrykket af KJV A/S

En ny type plade i Quick•Point®-systemet fra LANG TECHNIK gør nu nulpunktsopspænding endnu nemmere.

Med de udvidelige modulplader, som fleksibelt kan tilpasses til ethvert maskinbord, betjener brugerne op til fem spændeenheder efter hinanden, mekanisk, med kun én spændeskrue. Dette skyldes en ny patenteret spændemekanisme i modulpladerne, som sikrer endnu højere nedtrækningskræfter og aktiverer den komplette nulpunktsopsætning på samme tid.

Det giver en række fordele for driften af nulpunktsspændesystemet. På den måde kan modular-plader, der er monteret i en række, altid betjenes bekvemt forfra eller fra siden. Installeringen af modulpladerne på maskinbordet giver også stort tidsbesparings-potentiale, da nulpunktpladerne er forbundet med hinanden via præcist tilpassede forbindelsesstykker, som overflødiggør yderligere opretning af nulpunktspladerne i forhold til hinanden.

Modulære plader giver et fremragende grundlag for opsætning af holde- og spændesystemer, der spændes på tværs af flere nulpunktsenheder, såsom storkomponent- og pladespænding med Makro•Grip® Ultra.

De nye Quick•Point® modulplader med 96 mm nulpunktsgitter fås i to udgaver: Som enkeltplade og som dobbeltplade. Den maksimale længdeforbindelse består af to dobbelte og en enkelt plade, som kan spændes sammen på samme tid.

 

Vil du vide mere? Kontakt os på tlf. 70 11 22 44.

Medlemsnyhed

Indrykket af
KJV A/S

Herluf Trolles Vej 3
5220 Odense SØ
Danmark
KJV A/S

Send til en kollega

0.094