23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svindet halveret det første år

Nordic Retail hjalp i 2020 Roskilde Dom Apotek med at installere et varesikringssystem fra det anerkendte mærke Checkpoint Systems for at bekæmpe svind og tyveri. Det har haft stor effekt, og svindet er næsten halveret allerede det første år.

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

 

Koncern Souschef i Roskilde Dom Apotek, Benedikte Pedersen forklarer, at beslutningen om at investere i Checkpoint-varesikring blev truffet efter en periode med stigende svind.

 

”Vi oplevede i løbet af en sommer, at vi havde rigtig mange tyverier, og særligt ét meget stort tyveri. Jeg kontaktede A-Apoteket for at høre, om de kendte til problemet eller havde nogen løsninger, og de satte mig i kontakt med Nordic Retail”. - Benedikte Pedersen, Koncern Souschef.

 

Henover det første år, hvor Roskilde Dom Apotek har haft Checkpoint-varesikring, er deres svind reduceret med mere end 48% i forhold til før varesikringen blev indført. På apotekets hudplejeserie af mærket Beaute Pacifique er antallet af stjålne varer endda faldet med hele 91% det første år.

 

Reduceringen i apotekets svind har været så stor, at de månedlige udgifter til varesikringsudstyret svarer til blot 24% af den månedlige besparelse i svind. Med andre ord har Roskilde Dom Apotek haft en nettobesparelse fra dag 1, og dét ser godt ud på bundlinjen.

 

”Systemet financierer sig selv jo. Vi tjener jo med det sam-me, selvom vi løbende betaler af på varesikringen”. - Benedikte Pedersen, Koncern Souschef, Roskilde Dom Apotek.

 

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

 

Nordic Retail ApS
Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34092575
P nummer: 1017366137

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031