23948sdkhjf

Stærkt samarbejde om VA-varer og -rådgivning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Formand Henrik Thøgersen fra det nordjyske entreprenørfirma Vennelyst A/S har købt VA-varer i Sanistål i mere end 20 år. Han er begejstret for den gode service, som han altid får fra virksomhedens VA-team.

”Det er altid en fornøjelse at handle med Sanistål. Når jeg køber VA-varer, er det vigtigt for mig, at min grossist er fagligt kompetent og kan give en ordentlig rådgivning, og uanset hvem jeg taler med fra Saniståls VA-team, er det tydeligt, at de har helt styr på tingene,” siger Henrik Thøgersen, der er formand i Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S.

Sanistål er en stærk sparringspartner
Vennelyst A/S klarer alle slags anlægs- og entreprenøropgaver. Firmaet er blandt andet specialister i kloakarbejder og udfører hvert år en række kloakentrepriser for især de kommunale forsyningsselskaber i Nordjylland.

”Min sælger i Sanistål er selv uddannet kloakmester, og han har stor indsigt i, hvilke krav til brøndtyper og materialer, der er i de forskellige kommunale forsyningsselskaber. Det er en stor fordel for mig at have ham som sparringspartner både før og under entreprisen,”  siger Henrik Thøgersen.

Blandt andet benytter han sig ofte af, at Sanistål også kan levere for eksempel skræddersyede specialbrønde eller særligt fremstillede rør og fittings.

”Vi har ofte brug for specialløsninger, der skal overholde en række kvalitetskriterier, som bygherrerne kræver, og det er de rigtig gode til levere i Sanistål, fordi de er fagligt dygtige,” siger Henrik Thøgersen.  

Hurtig levering og bedste pris
Han fremhæver desuden Saniståls natleverance som en anden service, han ikke kan undvære.

”Det sker indimellem, at vi står efter fyraften og mangler nogle vigtige reservedele og VA-varer til næste dag, og det er heldigvis ikke noget problem. Vi ringer bare til Sanistål med vores ordre, og så bliver varerne leveret ud til byggepladsen med nattransport og er klar til næste morgen, så vi undgår, at arbejdet går i stå,” siger han.

Det er hans erfaring, at Sanistål udover den gode service også ofte kan levere VA-varer til en god pris.

”Selvom prisen ikke er den eneste faktor for os, så henter vi som regel priser hjem på VA-varer fra flere forskellige grossister, når vi har større entrepriser, og oftest er det Sanistål, som kan levere varerne til den mest konkurrencedygtige pris. Så jeg er på alle måder glad for mit samarbejde med Sanistål,” siger Henrik Thøgersen.

Faktaboks:
Vennelyst Ingeniør- og Entreprenørforretning A/S beskæftiger mere end 225 medarbejdere og opererer over hele landet, dog primært i Nordjylland, hvor firmaet har sine rødder, firmaet blev stiftet i 1956. Det ejes og drives af 2 generation Jan-Iver Christiansen.


Vil du vide mere om vores VA-team? Se her.
Find hele vores sortiment af VA-varer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.08