23948sdkhjf

Sådan bliver du klar til streetfood sæsonen på 1, 2, 3, 4

| Medlemsnyhed | Indrykket af Antalis A/S

Foråret er i gang, og efter corona er de fleste nok klar til at komme ud og nyde solens stråler sammen igen! Forår og sommer byder på festivaller og andre udendørs arrangementer, der lægger op til streetfood. Vi har emballagen!

Vi har mange års erfaring med både fødevare- og industriemballage og står som leverandør af mange større virksomheders emballage. Vi har derfor opbygget en solid viden inden for fødevareindustrien samt et solidt produktsortiment.

Hvis du vil være køreklar til at servicere dine kunder, har vi samlet fire grundlæggende emballagetyper og tilbehør, der får dig godt i gang.

 1.       Træbestik, miljøservietter og tallerkner
Hvis du vil sælge streetfood, er disse tre ting ofte helt uundværlige. Find dit træbestik hos os, og vælg selv, om du ønsker standardprodukter eller de biologisk nedbrydelige alternativer.

Hvis du gerne vil bruge de naturlige materialer, er det oplagt at supplere bestikket med tallerkener i bagasse. Du finder herudover servietter i 100% genbrugsfibre, så hele din servering kan have fokus på miljøet. Det naturlige look gør din mad ekstra indbydende at se på samtidig med, at du kan mindske belastningen af miljøet.

Find det hele her

 2.       Tilbehøret til pizza, pølser og fish ’n’ chips
Pizza, pølser og fish ’n’ chips er bare nogle af de typiske streetfood menuer, men til gengæld er det også nogle af dem, vi ser ofte. Sælger du også den klassiske streetfood? Vi kan stå for emballage i naturligt look til alle de gængse menuer.

Se sortimentet til pizza, pølser og fish ’n’ chips her.

3.        Sunde alternativer
Streetfood er ikke længere kun den klassiske fastfood. Vi får inspiration fra fjerne himmelstrøg og har også fået fokus på sunde muligheder. Friske salater og varmende supper er god streetfood til de varme dage og kolde aftener. Igen kan vi levere et bredt udvalg af emballage til supper, salater og lignende.

Se udvalget her.

 4.       Klude til rengøringen
Sidste punkt, som Antalis fremhæver, er rengøringen. Til en streetfood bod er det praktisk at have klude i forskellige farver, så de forskellige formål holdes adskilt.

Du finder et udvalg af microfiberklude i forskellige farver her

 Alt i alt kan du hurtigt få styr på din emballage og blive klar til højsæsonen for streetfood.
Synes du, der mangler noget? På www.antalispackaging.dk finder du bogstavelig talt tusindvis af produkter.

 Har du spørgsmål til produkterne eller andre ting, er du altid velkomment til at kontakte Antalis direkte på tlf.: +45 72 100 102 eller mail: justask@antalis.dk

Medlemsnyhed

Indrykket af
Antalis A/S

Bastrupgårdvej 8-10
7500 Holstebro
Danmark
Antalis A/S

Billeder & videoer

Pizzabakker, pølsebakker, og indpakningspapirSuppebowler,  dressingbægre og salatskåleMicrofiberklude

Send til en kollega

0.078