23948sdkhjf

VA-ekspertise - helt i top

| Medlemsnyhed | Indrykket af Sanistål A/S

Bjarne Jørgensen har gennem årene købt VA-varer i Sanistål. Som formand i Aarsleff har han brug for en grossist, som har styr på alt indenfor vand & afløb, og som kan levere de VA-varer, han bruger. Derfor er han glad for samarbejdet med Sanistål.

Sanistål har alt indenfor VA, og de er altid klar til at levere en virkelig god service. Jeg har kun positive erfaringer med at bruge Sanistål som grossist på mine VA-projekter,” siger Bjarne Jørgensen, der er byggeformand i Bygge & Anlæg i Per Aarsleff A/S.

Altid kompetent hjælp fra VA-teamet
Med mere end 30 år i Danmarks største entreprenørfirma har Bjarne Jørgensen været med til at anlægge talrige vand- og afløbsprojekter rundt omkring i Danmark.

”Jeg har købt VA-varer i Sanistål i mange år, og jeg har altid fået kompetent hjælp fra deres VA-team. Flere af Saniståls folk har selv erfaring med VA-branchen, og det er guld værd. Det gør det meget nemmere at tale sammen om, hvilke varer jeg har brug for,” siger han.

Han oplever, at Saniståls VA-folk altid er klar med hurtig hjælp, hvis der opstår et akut problem på et kloakprojekt.

”Det sker jævnligt, at vi pludselig har brug for et særligt overgangsstykke mellem to gamle kloakrør, som vi har gravet frem. I løbet af 20 minutter har Sanistål fundet den del, som vi mangler, så vi kan komme videre med vores arbejde. Deres VA-team er dejligt imødekommende og løsningsorienterede, og det sætter jeg stor pris på. De har virkelig hjulpet mig mange gange gennem årene,” siger Bjarne Jørgensen.

Fornuftige priser og sikker levering
I forbindelse med større projekter indhenter Per Aarsleff som regel priser på VA-varerne fra flere grossister, men det ender som oftest med, at Sanistål bliver valgt som leverandør.

”Det er min erfaring, at Sanistål generelt har nogle rigtig fornuftige priser på VA-varer, og de er gode til at give tilbud på vores større projekter. Samtidig spiller det også ind, at deres VA-ekspertise er helt i top, og at de styr på leveringen,” siger Bjarne Jørgensen.

Han har oplevet engang, at en anden grossist kom med et billigere bud, men da det kom til stykket, kunne de alligevel ikke overholde leveringen.

”Så måtte jeg ringe til min kontakt i Sanistål, som heldigvis var klar til at træde til med det samme, så vi kunne få leveret vores VA-varer til tiden. Det var god service,” siger Bjarne Jørgensen.

Stor fordel med bredt sortiment
Desuden fremhæver han, at det er en stor fordel, at Sanistål ikke kun sælger VA-varer, men også har et bredt sortiment af andre varer til entreprenørbranchen.

”Som entreprenørfirma har vi jo også brug for hansker og værktøj og mange andre varer, som vi også kan få i Sanistål. Det er absolut en fordel, at vi kan købe det hele et sted i stedet for, at vi skal bruge tid på at købe varer hos flere forskellige grossister,”  siger han.

Vil du vide mere om vores VA-team? Se her.
Find hele vores sortiment af VA-varer her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Sanistål A/S

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Danmark
Sanistål A/S

Send til en kollega

0.063