23948sdkhjf

Løwener i Glostrup søger udekørende servicetekniker/montør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Løwener A/S

Løwener i Glostrup søger professionel udekørende servicetekniker til entreprenørmateriel

Entreprenørmateriel (EM) består af en udekørende sælgerstab på 5 personer, en reservedelsafdeling og en salgsadministration på i alt 8 personer. Vores team af udekørende serviceteknikere og værkstedsmontører består af i alt 12 personer, hvoraf 5 er tilknyttet værkstedet i Glostrup. I EM omsætter vi for ca. 200 mio.DKK om året. Vores producenter er bosiddende i Tyskland, Frankrig, Holland, Spanien og Japan. Arbejdssproget er engelsk.

Faglighed og erfaring
Vi forventer, du er uddannet entreprenørmaskinmekaniker eller tilsvarende, og at du har nogle års erfaring med service, vedligeholdelse og reparation af entreprenørmateriel. Du skal have grundig indsigt i hydrauliske og elektriske anlæg, diagrammer etc. Du taler og skriver dansk – gerne også engelsk. Har du kendskab til elektronisk opgavestyring og rapportering, er det et ekstra plus. I Løwener anvender vi PreCom som administrativt værktøj til serviceadministration.

Om dig
Du har sans for god kundebetjening, og du har en professionel tilgang til opgaverne. Du er fleksibel, arbejder godt på egen hånd og sætter en ære i at levere en selvstændig og individuel opgaveløsning. Du skal også kunne arbejde i team-work med dine kolleger, når opgaven kræver dette, ligesom du skal kunne kommunikere positivt og åbent med dine nærmeste kolleger, sælgerne, salgsadministrationen og øvrige medarbejdere i huset.

Vi tilbyder dig
Du får et indholdsrigt og selvstændigt job i en stor, velkonsolideret og velrenommeret dansk virksomhed med korte beslutningsveje og stor indflydelse på din arbejdsdag. Arbejdsmiljøet er uformelt, og vi lægger vægt på kollegial hjælpsomhed, humor og vidensdeling. Organisationsstrukturen er flad, og der er kort vej fra beslutning til handling.

Interesseret?
Er du interesseret i jobbet, og har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte servicechef Ole Jensen på tlf.nr. 4064 3009. Skriftlig ansøgning bedes sendt til specialkonsulent Gurli Andersen på e-mail ga@loewener.dk snarest muligt og senest 10.5.2022.
Skriv venligst ”ansøgning servicetekniker” i emnefeltet.

Tiltrædelse hurtigst muligt og allersenest 1.6.2022.

Se mere HER

Medlemsnyhed

Indrykket af
Løwener A/S

Smedeland 2
2600 Glostrup
Danmark
Løwener A/S

Send til en kollega

0.094