23948sdkhjf

Hent guiden ”Kvalitetskontrol og inspektion”

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Forudsætningen for høj produktkvalitet er, at man forstår sig på produktionsfejl såsom små afvigelser ved samling, hulrum efter støbning eller beskadiget overflade.

Løbende kvalitetskontrol er afgørende for at sikre, at produktionsparametrene er inden for de specificerede grænser, når man fremstiller produkter eller emner i høj kvalitet. Hvis kontrollen finder sted for sent i processen, risikerer man, at en hel produktionsserie ikke opfylder specifikationerne.

Vores guide om kvalitetskontrol giver indblik i, hvordan man effektivt kan kontrollere kvaliteten af de produkter, man producerer. Vi viser, hvordan man enkelt kan slippe for de manuelle visuelle stikprøvekontroller – og i stedet udføre automatiseret kvalitetskontrol hvad enten det er stikprøve- eller in-line kontroller.

Undgå produktionsfejl
Uanset metodevalg med hensyn til analyse og fortolkning af data kan en SMAC aktuator hjælpe i produktionen med at opsamle den data, man skal bruge for at lave disse analyser.

De elektriske aktuatorer er meget velegnede til at øge antallet af målepunkter igennem produktionscyklussen, hvis man har brug for det. I denne guide gennemgår vi de fordele og kvalitetsforbedringer, der kan opnås med SMAC’s aktuatorer.

Klik på linket herunder for at downloade guiden Kvalitetskontrol og inspektion’ og se hvordan SMAC’s high speed måle- og inspektionsaktuatorer hjælper jer med at sikre konstant høj produktkvalitet og undgå spild.

Download guiden her: avsdanmark.dk/guide-signup-kvalitetskontrol

Få inspiration til jeres videre rejse med robotteknologi og automation
Kig forbi Robotbraget d. 5.-6. maj og bliv klar til næste skridt
 
Robotbraget er åbent for alle og det er gratis at deltage
Teknologisk Institut
Forskerparken 10
5230 Odense M

Åbningstid
5. maj kl. 09:30 – 16:30
6. maj for studerende

Det er gratis at deltage, se program og tilmeld dig her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.078