23948sdkhjf

Arbejdsplatform løfter ergonomien og arbejdsglæden

| Medlemsnyhed | Indrykket af TRANSLYFT A/S

På en stor tøjproducents lager i Brande var der behov for en løsning til at forbedre arbejdsmiljøet og sikre bedre arbejdsforhold for de medarbejdere, der åbner omkring 5000 papkasser hver dag.

Lageret i Brande fungerer som en logistikvirksomhed, hvor tøjet fra multiple brands kommer ind, opbevares og distribueres ud til virksomheder rundt om i Europa.

For at undgå at for mange forskellige medarbejdere går rundt og skal skære papkasser op på lageret, bliver de alle åbnet af det samme team af medarbejdere. Det øger sikkerheden, men skaber også mindre svind, fordi disse medarbejdere præcist ved, hvor lang kniven må være for ikke at beskadige tøjet i kasserne.

Papkasserne kommer fra containere ind på et bånd, hvor de åbnes. Båndets højde er fast, men kasserne er af varierede størrelser. Før i tiden stod medarbejderne på paller for at nå op til kasserne og skære dem op, men fordi der ikke var mulighed for at justere på pallernes højde, gav det dårlige arbejdsstillinger, ømme skuldre og trætte medarbejdere.

Løsningen blev en arbejdsplatform, som medarbejderne hurtigt og effektivt kunne justere både i forhold til pakkernes højde og medarbejderens egen ideelle arbejdshøjde.

Læs mere her og se flere billeder: Case om arbejdsplatform

Mangler du en lignende løsning? Ring til os på 98864900 og hør mere.   

Medlemsnyhed

Indrykket af
TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Danmark
TRANSLYFT A/S

Send til en kollega

0.094