23948sdkhjf

PROFIBUS / PROFINET coupler fra Helmholz med TIA opsætning

| Medlemsnyhed | Indrykket af ROBOTECH A/S

Med den nye DP/PN coupler fra Helmholz er det nu fuldstændig ukompliceret vha TIA, at forbinde et PROFIBUS netværk med et PROFINET netværk. Der er endvidere relativ kort leveringstid på enheden.

Når der skal installeres nye maskiner i produktionen opstår der ofte behov for at knytte et nere bussystem sammen med et ældre bussystem. 

Hvis man eksempelvis bruger PROFIBUS i den eksisterende produktion og tilkøber en ny maskine der kører med PROFINET, så vil der være et behov for at koble de to systemer på en måde, så de den kan kommunikere forståeligt sammen.

Med den nye DP/PN coupler fra Helmholz er det helt uproblematisk at sammenkoble PROFINET med PROFIBUS systemer. Den tillader data transmision imellem en PROFIBUS master og en PROFINET controller.

Den maksimale størrelse på de  transmiterede data er 244 bytes input data og 244 output data.

DP/PN coupleren kan hardware opsættes i dit normale TIA Engineering Tool ved hjælp af en downloaded GSD fil på PROFIBUS siden og en GSDML fil på PROFINET siden. Der kræves ingen anden software konfiguration end dette.

Helmholz har relativt korte leveringstider på dette produkt, hvis du vil vide mere så kig her

Vil du vide mere om mulighederne med Helmholz, samt hvilke andre kendte produkter de kan erstatte, så kontakt vor produktchef Brian Ziegler på tlf: 60208040, eller e-mail: bz@robotech.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
ROBOTECH A/S

Blokken 31
3460 Birkerød
Danmark
ROBOTECH A/S

Kataloger m.v.

Send til en kollega

0.081