23948sdkhjf

Olietågeløsning hos Lem Beslagfabrik

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Procesventilation ApS

Olietågeløsning leveret af Dansk Procesventilation til Lem Beslagfabrik. I ny produktionshal ønskes ny central udsugningsløsning forberedt til udvidelse, der er behovstyret med automatiske motorspjæld og driftsikker, central filterløsning. 

Løsningen er udrustet med Plymovents nye olietågefilter-bank ME-32/2, Moldow-ventilator og NBA-el-tavle med indbygget Omron-frekvensomformer.

Rørsystemet er udført i Lindab spirorør som er tætnet med speciel olieresistent silikone. Rørsystemet er gradueret og ført langs hele hallens ene side, så det er nemt at tilslutte nye maskiner i takt med, at de installeres. Afgreningerne til de første to maskiner er udført aerodynamisk korrekt og monteret med Belimo-spjældmotorer styret af SmartPower-automatikbokse, der igen styres af CNC-maskinernes automatik.

Den samlede løsning er udstyret med alle de nyeste energibesparende tiltag.

Se hele referencen på vores hjemmeside. 

Se flere referencer med olietågeløsninger

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Procesventilation ApS

Vangeleddet 65
2670 Greve
2670 Greve
Danmark
Dansk Procesventilation ApS

Billeder & videoer

Plymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietågePlymovent, Procesventilation, Procesudsugning, olietågeudsugning, udsugning af olierøg, olietågefilter, CNC-udsugning, fjernelse af olietåge

Send til en kollega

0.113