23948sdkhjf

Plastemner skåret efter dit design

| Medlemsnyhed | Indrykket af AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Vi fræser dagligt emner til kunder inden for alle industrier i kvaliteterne PEHD, nylon, POM m.fl.

Med AAGs nye maskine kan vi tilbyde at fræse produkter i plast efter dine tegninger. Vi fræser dagligt emner til kunder inden for alle industrier i kvaliteterne PEHD, nylon, POM m.fl. Du kender din industri og vi kender kvaliteternes egenskaber – sammen finder vi den rette løsning til dit projekt.

Vi tilbyder at fræse små som store plastemner. Har du behov for hjælp i designfasen kan vores design- og konstruktionsteam være behjælpelige med udarbejdelsen af tegninger. AAG gør brug af førende designprogrammer til at udarbejde teknisk dokumentation og tegninger, og vi kan desuden tilbyde dig fremstilling af prototyper og modeller.

Uanset hvad dine ønsker og behov er, garanterer vi produkter i høj kvalitet til en god pris. Hos AAG er du sikret løsninger, som fuldt ud lever op til markedets normer og standarder, og som har længere holdbarhed og levetid.

Hvad end du har behov for små eller store serier, står vi klar til at hjælpe. Kontakt os på telefon +45 98 15 80 22 eller mail info@aag.world.

Læs mere om vores udvalg af produkter i plast her


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Danmark
AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S

Send til en kollega

0.078