23948sdkhjf

Hans Buch byder velkommen til ny erfaren CFO

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

Søren Stahlfest Møller er tiltrådt stillingen som CFO i Hans Buch, hvor han bl.a. skal udvikle økonomifunktionen og levere indsigter, der kan forme deres forretnings- og salgsstrategier.

Hans Buch har netop kunne byde velkommen til deres nye CFO, Søren Stahlfest Møller. Som CFO skal Søren udvikle økonomifunktionen i Hans Buch og levere indsigter, der kan forme deres forretnings- og salgsstrategier.

Ud over de klassiske CFO-opgaver som regnskab og at sørge for, at bøgerne stemmer, skal Søren være med til at påvirke Hans Buchs strategiske retning og fremtidige muligheder. Noget han har stor erfaring med fra bl.a. Banedanmark, Naviair og EcoXell:

”Søren forstår vigtigheden af kunder og leverandører og har en kommerciel indsigt samt en stor digital know-how. Hans erfaring med datastyring kombineret med hans stærke analytiske og kommunikative kompetencer, gør ham til den perfekte kandidat til stillingen”, fortæller administrerende direktør, Henriette Olsen.

Søren selv glæder sig også til den spændende opgave der ligger foran ham:

”Det er interessant at få mulighed for at bygge økonomifunktionen op på ny. Vi starter på en blank side og det gør det muligt at bruge de nyeste og mest moderne funktioner og teknikker, så det bliver utroligt spændende.”

Velkommen til Søren.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Send til en kollega

0.157