23948sdkhjf

Dansk Gummi Industri opruster

| Medlemsnyhed | Indrykket af Dansk Gummi Industri A/S

Fem nye medarbejdere hos Dansk Gummi Industri i Kolding skal understøtte ambitiøse vækstmål.

Vi vokser hos Dansk Gummi Industri og til at hjælpe os med at nå nye ambitiøse mål har vi ansat fem nye medarbejdere. Alle er de gode til at tænke i løsninger og eksperter indenfor deres områder.

UDVIKLING:

Mia Katharina Podlech er vores nye Polymer Specialist og hun er uddannet kemiingeniør med en Ph.d. i elastomerer. Mia har arbejdet med gummi og plastik i hele hendes karriere og hun er især optaget af hvordan man kan gøre produkterne mere bæredygtige.

Claus Roth Nielsen er ny Senior Specialist, produkt- og procesudvikler og han kommer også til Dansk Gummi Industri med mange års erfaring fra branchen, bl.a. fra opbygning af produktionsfaciliteter indenfor sprøjtestøbning og kabelekstrudering.

Med ansættelsen af Mia og Claus har vi styrket udviklingsafdelingen markant og vi har fået mulighed for at få vores eget testcenter.

PRODUKTION:

Claus Løvstrup Andersen er vores nye kvalitetstekniker og han er primært ansvarlig for intern kvalitet. Derudover bistår han også produktionen, hvis der er problemer med maskiner eller forme.

FINANS:

Camilla Thorleifsson er vores nye Controller og hun er ansvarlig for de daglige økonomiske opgaver på tværs af alle afdelinger.

MARKETING:

Claus Albertsen er ny Marketing Manager og han får ansvaret for alle marketingaktiviteter, der skal sikre Dansk Gummi Industri en større synlighed, så endnu flere bliver bekendte med vores innovative gummi og polyurethan løsninger til vindenergi, fødevareindustrien, maskinindustrien mv.

Velkommen alle.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Dansk Gummi Industri A/S

Profilvej 18
6000 Kolding
Danmark
Dansk Gummi Industri A/S

Send til en kollega

0.111