23948sdkhjf

Lydisolerende gulve overrasker

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Da Triolab renoverede sine kontorfaciliteter, var fokus at dæmpe støjen, så man fik et bedre arbejdsmiljø. Altros vinylgulve har dæmpet lyden betydeligt. Medarbejderne har været positivt overraskede over, hvor godt det virker

Fra Vallensbækvej i Brøndby sælger Triolab IVD-udstyr, som er medicinsk udstyr, til sundhedssektoren i Danmark. 35 medarbejdere møder ind på kontoret – nu i nyrenoverede lokaler.

Neel Noel, som er administrerende direktør for Triolab fortæller, at i forbindelse med en større renovering, har deres hovedfokus for renoveringen været at skabe et godt arbejdsmiljø med ro og mulighed for at fokusere på sit arbejde.

”Vores hovedfokus var, at gulvene skulle være lydisolerende, da vi har en lang kontorgang, hvor alle dørene til kontorerne er åbne, og der derfor nemt kan forekomme forstyrrende larm,” siger den administrerende direktør.

”En af vores medarbejdere havde læst om vinylgulve, som netop var lydisolerende, men samtidigt var lette at rengøre, gav et godt indeklima og så valgte vi det,” siger hun.

Triolab valgte vinylgulve fremfor trægulve på grund af lydisoleringen tilføjer hun. Helt præcist 900 m2 Altro Ensemble™,  som er luksusvinylfliser fra Altro, blev lagt og pryder nu kontorfaciliteterne på Vallensbækvej.

Nye gulve er lydisolerende
Efterfølgende har medarbejdere på kontoret, ifølge direktøren, været overrasket over, hvor lydisolerende gulvene er.
”Hvis vi eksempelvis klapper i hænderne, så stopper lyden. Så gode er gulvene. Lyden fra høje hæle generer heller ikke. Vi har desuden slået nogle vægge ned og lavet et stort lokale, og her er lyden dæmpet betydeligt”, siger Neel Noel.

Hos Triolab har de også indført andre tiltag, som lyddæmpende møbler, men gulvet er definitivt det mest lyddæmpende og syner mest fortæller Triolabs direktør.

Bedre indeklima med vinyl
”Sundhedsmæssigt havde vi problemer med luften”, siger Neel Noel.

Hun fortæller, at de var bange for at gå fra gulvtæpper til gulve, da lydniveauet i forvejen var højt i firmaet. Men de havde også medarbejdere, der ikke kunne tåle at være i et miljø med gulvtæpper.

”Tæpper bliver aldrig helt rene, der var pletter rundt omkring og endnu vigtigere, så havde vi nogle medarbejdere, som ikke kunne være i miljøet på grund af tæpperne og måtte arbejde et andet sted. Sundhedsmæssigt havde vi problemer med indeklimaet”, siger hun.

Udover, at kontoret er blevet mere lydisoleret, så taler medarbejderne også om, at der er kommet mere frisk luft.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.094