23948sdkhjf

DC-Supply A/S: Showroom container til udlejning

| Medlemsnyhed | Indrykket af DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Showroomet er baseret på en 20 fods ISO container, hvor tre sider udgøres af store glaspartier, mens bagvæggen er beklædt med akustikpaneler. Fik vi nævnt, der er RGB LED strip indfældet i loftet, så du kan skabe ekstra opmærksomhed med farvet lys?

DC-Supply A/S – Danish Container Supply tilbyder en flot showroom container til udlejning - perfekt til alle typer events og arrangementer, f.eks. messer, udstillinger, pop-up butik, markeder eller dyrskuer.

Den flotte sorte 20 fods container er udstyret med glaspartier fra gulv til loft på tre sider, og den har døre på alle glassider. Således kan du åbne alle tre af containerens sider på én gang, og dermed skabe en næsten skulpturel installation. Med vores specialbyggede showroom container får du rigtig mange muligheder for at skabe opmærksomhed – uanset om du deltager i en messe med mange andre stande, anvender løsningen som pop-up butik eller udstillingsvindue – eller noget helt andet.

Inde i containeren er i  det sorte troldtekt loftmonteret to skinner med drejbare LED spots, så du nemt kan belyse de objekter, du udstiller i showroomet. Du har også mulighed for at tiltrække yderligere opmærksomhed, hvis du vælger at bruge det farvede lys, der er indfældet i en RBG LED strip i loftet hele vejen rundt.

Containerens faste bagvæg beklædt med akustikpaneler i smoked oak. Det giver dig en rigtig flot baggrund, som passer til det meste. Det lidt rå look understreges af den sorte/grå træstruktur i vinylgulvet. Med over 13m2 gulvareal har du god plads i rummet til at skabe en flot messestand, udstilling, butikslokale m.m.

Besøg vores hjemmeside og se mere om showroom containeren til udlejning >>

Du kan også finde inspiration blandt vores mange special container løsninger, eller mere specifikt  blandt vores mange forskellige containere til events og udstillinger.

Shworoom containeren er klar til udlejning af uge 24. Vil du vide mere om løsningen, eller er du interesseret i at booke den, så kontakt vores salgsteam på telefon +45 70231380 eller e-mail info@dc-supply.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Virkelyst 8
9400 Nørresundby
Danmark
DC-Supply A/S - Danish Container Supply

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094