23948sdkhjf

Altros vinylfliser i trælook pryder nye lejligheder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Altro Danmark

Aalborg: Mere end 3000 m2 vinylfliser fra Altro er lagt i de flotte lejligheder Skyline Kridtsløjfen.

Udfordring 
KD Boliger opfører boliger på attraktive beliggenheder i Aalborg, som  projektet Skyline Kridtsløjfen. Boligerne varierer fra små New Yorker lejligheder til top moderne penthouselejligheder.  

Jonas Dinesen Jensen, direktør for KD Boliger, har valgt Altro Ensemble™ til alle 95 lejligheder i Kridstsløjfen. Altro Ensemble er et modulært gulvsystem, som er vinylfliser i luksusudgaven. 

KD Boliger ville steppe op på kvaliteten, og da de tidligere har arbejdet sammen med gulvfirmaet Total Gulve Aalborg, som hurtigt anbefalede Altros gulvløsninger, var valget truffet.  

”Jeg er helt sikkert tilfreds med gulvene. De er i god kvalitet og passer godt sammen designmæssigt. Gulvets overflade er pæn. De er rigtig flotte. Altro Ensemble  er fantastisk at arbejde med og det eneste produkt, som ikke er 'gummiagtigt'. De har en tyndere konstruktion, hvor konkurrenters gulve er kraftige og plastikagtige. Desuden er de behagelige at gå på”. 

Arbejdsmetode 
Total Gulve Aalborg står for gulvlægningen af Altro Ensemble i alle 95 lejligheder. Alle 3734 m2 i farverne Village Oak og Greige Striking Oak er nu installeret og giver et fuldendt udseende i træ. 

Altro Ensemble leveres i træ-, sten- og ensfarvet design. Og fås i et bredt udvalg af farver. 

”Vi har før brugt Altro Ensemble™, og vi anbefalede selv gulvet til dette projekt. Vi har brugt Altro produkter i mange år. Og ja, vi vil HELT klart bruge og anbefale det igen”, siger Henrik Jacobsen fra Total Gulve Aalborg.  

”Det er et godt produkt at arbejde med, da montering i våd hvid lim gør, at arbejdet går hurtigere og lettere. Desuden er produktet lettere at tilskære, end andre gulvprodukter. som vi kender”, fortsætter Henrik Jacobsen. 

Løsning 
Total Gulve Aalborg fortæller, at gulvene er lette at montere - også når man kun bruger en mand til jobbet.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
Altro Danmark

c/o
Altro Nordic AB
Flintyxegatan 4
213 76 Malmö
Sverige
Altro Danmark

Send til en kollega

0.094