23948sdkhjf

Vejegafler med mange tilpasningsmuligheder.

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

RAVAS IForks-32 vejeløsning giver bl.a. mulighed for at vælge OIML-certifikat, løbende wifi dataoverførsel til WMS/ERP eller relæstyring til palletanke.

IForks-32 standard vejegaflerne vejer op til 2.500 kg og har en tolerance på kun 0,1% af det vejede. Man vejer direkte fra trucken, og vægten vises, så snart godset er hævet. Der skal ikke først udføres en vejeprocedure, og det sparer op til 30% tid på en vejning.  RAVAS iForks giver derfor både en hurtig og en præcis vejning.

  RAVAS vejeløsning med iForks giver mange muligheder for individuel tilpasning alt efter jeres behov og arbejdsgange. Der kan bl.a. tilkøbes længere eller ekstra tynde gafler, hvis jeres gods har afvigende mål.
De er muligheden for at lave 12 volt tilslutning med converter op til 100 volt, hvorfor indikatoren kan monteres og anvendes på alle trucks og stablere uanset om de er motor- eller batteridrevet.
Der er også en række muligheder ift. at understøtte jeres arbejdsgange. Det kan f.eks. være signaler til relæstyring, så man kan tappe fra palletanke uden at skulle forlade trucken. Eller man kan lave sammentællinger af vejninger.
Alt efter hvordan I arbejder med jeres data, så kan der tilknyttes en printerløsning eller trådløs dataoverførsel til jeres ERP/WMI-system. Og iForks kan leveres med ”godkendt til handel”-certifikat, som f.eks. er relevant hvis der afregnes efter vægt. Dette er blot nogle eksempler på de mange muligheder for tilpasningen, der findes. 

Gaflerne er lette at montere. På bare 15 minutter er gaflerne hængt på trucken og indikatoren sat fast i kabinen. Gaflerne sender Bluetooth til indikatoren, så der er ingen ledninger, der skal monteres og derfor ingen ledninger over masten. Gaflerne kører på Litium-ion batterier, og indikatoren har også egne batterier eller kan tilsluttes trucken.
Iforks har digital selvkalibrering og automatisk kompensation for mastetilt. Der kommer en advarsel, hvis der kun vejes på spidserne eller på den ene gaffel, ligesom der alarmeres ved overlast.

Alle RAVAS’ produkter er fremstillet i Holland og driftssikkerheden for iForks er dokumenteret ved at teste vejegaflerne 1 million gange med 125% overlast.

Prisen for et standard sæt RAVAS iForks-32 med en kapacitet på 2.500 kg og 1.150 mm gafler er 26.160,- Dkr. plus moms. Prisen er med fri levering i Danmark, hvor fragtmanden kan nå frem.

Vil du høre mere, så kontakt os i HSØ ApS på mail hsoe@hsoe.eu eller på mobilen på 2628 4033.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

RAVAS vejeløsninger er fleksible og kan tilpasses jeres arbejdsgange, f.eks. online overførsel af veje data til ERP/WMS systemer.\nHSØ ApSTrådløs overførsel af vejedata med RAVAS App.\nHSØ ApS.Vejegafler med elektronisk vejning.\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.125