23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få en serviceaftale på dit kompressoranlæg

Regelmæssig service af din trykluftinstallation sikrer maksimal oppetid og optimal ydelse. En serviceaftale med ALUP hjælper til at holde din kompressor energieffektivt kørende og forhindrer nedbrud.

Hvordan får du mest ud af din kompressor på en omkostningseffektiv måde? Svaret er SCOPE.

SCOPE er ALUPs serviceplan, hvor vi udfører service og vedligeholdelse på dit kompressoranlæg, og sikrer at dit anlæg eller kører som det skal.

Med en serviceplan er er penge at spare. Vores SCOPE-kunder har i gennemsnit 2 ugers ekstra drift om året, takket være den øgede maskintilgængelighed. Samtidigt kan regelmæssig service være med til at minimere energiforbruget så du tilmed kan opnå energibesparelser på dit system.

Serviceaftale med fleksibilitet

Med SCOPE kan du selv bestemme hvor længe kontrakten skal løbe, hvor tit vi skal komme samt omfanget af vedligeholdelse du ønsker.

Vores serviceaftale omfatter, udover forebyggende service og vedligehold, ligeledes anbefalinger for driftsoptimering og energioptimering.

Service med udvidet garanti

Ved investering i en ny skruekompressor, tilbyder vi et særligt 5 års garantiprogram kaldet SCOPE-XT. Her tilbyder vi en udvidet 5 års fabriksgaranti på alle indgående hovedkomponenter, når du samtidigt tegner en serviceaftale. Så kan du trygt fokusere på din kerneforretning, uden at skulle bekymre dig om omkostningsfulde nedbrud.

Kontakt vores rådgivere og hør nærmere om vores serviceaftaler.

RENO A/S
Alup Skandinavien
Åmarksvej 1
8250 Egå
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75164513

Send til en kollega

0.047