23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Lad HCS tage dit madaffald - med god samvittighed!

Normalt bliver madaffald kørt til forbrænding, men ikke hos HCS: Vi tilbyder en totalløsning på dit madaffald og andet organisk affald, således at alt bliver genbrugt.

Hovedproduktet er biogas, som kan bruges som ren energi. Restproduktet i form af den afgassede biomasse, erstatter kunstgødning på landbrugsjorden.

1. Vi kommer og henter dit madaffald ude hos dig. Efter tømning bliver dine tomme beholdere stillet vaskede og rengjorte på plads igen.
2. På vores avancerede forbehandlingsanlæg bliver affaldet omdannet til biopulp og eventuelle ikke-organiske dele sorteres fra.
3. Med vores tankbiltransporteres biopulpen til vores eget biogasanlæg.
4. På vores biogasanlæg bliver biopulpen til gas, som bruges til opvarmning af boliger. Den afgassede biomasse bruges som naturgødning i landbruget.

Cirkulær økonomi når det er allerbedst.

Vis alle at din virksomhed går forrest:
Miljøbevidsthed sælger. Som kunde hos os kan du vise dine kunder og samarbejdspartnere, at din virksomhed gør en forskel, og tænker miljøbevidst, idet du modtager et synligt bevis på, at din virksomhed gør en aktiv indsats for miljøet. Din virksomhed kan også få et certifikat som dokumentation i underskrevet stand, dette kan hænges synligt i virksomheden.

Læs mere her:
https://lnkd.in/e-Jw6cUg
https://lnkd.in/eg5vMYKe

Kontakt HCS på telefon 43 42 41 00 eller e-mail info@hcs.dk og hør nærmere. Vi glæder os til at høre fra dig!

HCS A/S Transport & Spedition
Hvissingevej 100
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK71145816
P nummer: 1002336140

Kontaktperson

Peter Krause
Marketingchef
+45 41460040 pkr@hcs.dk

Send til en kollega

0.047