23948sdkhjf
Log ind eller opret for at gemme artikler
Få adgang til alt indhold på Food Supply
Ingen binding eller kortoplysninger krævet
Gælder kun personlig abonnement.
Kontakt os for en virksomhedsløsning.
Del siden
Annonce

Fødevarer holder sig friske længere med MAP

Hent vores e-bog og læs mere om pakning af fødevarer i en modificeret atmosfære.

En væsentlig grund til, at fødevarer har begrænset holdbarhed, er ilten i luften. Ilten fremmer udviklingen af en række forskellige bakterier og mikrober, der hver for sig angriber fødevaren.

I en pakning med modificeret atmosfære (MAP, Modified Atmosphere Packaging) erstattes luften med en speciel tilpasset gasblanding. Blandingen forlænger fødevarers holdbarhed væsentligt uden tilsætning af kemiske konserveringsmidler eller stabilisatorer.

Hent vores e-bog om pakning af fødevarer i en modificeret atmosfære, her.

e-bog om MAP

Air Liquide Danmark A/S
Uraniavej 6
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15036117
BREAKING
{{ article.headline }}
0.079