23948sdkhjf

Fødevarer holder sig friske længere med MAP

| Medlemsnyhed | Indrykket af Air Liquide Danmark A/S

Hent vores e-bog og læs mere om pakning af fødevarer i en modificeret atmosfære.

En væsentlig grund til, at fødevarer har begrænset holdbarhed, er ilten i luften. Ilten fremmer udviklingen af en række forskellige bakterier og mikrober, der hver for sig angriber fødevaren.

I en pakning med modificeret atmosfære (MAP, Modified Atmosphere Packaging) erstattes luften med en speciel tilpasset gasblanding. Blandingen forlænger fødevarers holdbarhed væsentligt uden tilsætning af kemiske konserveringsmidler eller stabilisatorer.

Hent vores e-bog om pakning af fødevarer i en modificeret atmosfære, her.

e-bog om MAP


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Air Liquide Danmark A/S

Høje Taastrup Vej 42
2630 Taastrup
Danmark
Air Liquide Danmark A/S

Send til en kollega

0.125