23948sdkhjf

Skal I på Automate i Detroit 6.-9. juni?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Automate er den største og mest inspirerende udstilling for automatisering i Nordamerika.

Det er det ideelle sted at se innovative og gennemprøvede løsninger inden for kunstig intelligens og robotteknologi, der kan løse jeres unikke udfordringer og bringe dig fremad på automatiseringsrejsen. Derudover er Automate-udstillingen gratis for alle at deltage i.

Har I fokus på automatisering og ønsker at komme op på et højere niveau, kan I med fordel kigge forbi Dorners og SMACs stande, der på hver deres område er førende inden for automatisering.

Dorner viser conveyors, der bringer automatiseringen op på et højere niveau
Dorners transportbånd er designet til at flytte produktet til det nøjagtige sted, på det nøjagtige tidspunkt og i den nøjagtige position, som det kræves i næste fase af produktionslinjen.
Du finder Dorner på stand 4300.

SMAC viser unikke elektriske aktuatorer, der giver real-time datafeedback
SMAC viser de nyeste aktuatorer med deres moving coil teknologi, der er unikke idet kraft, position og hastighed er 100% programmerbare. Derudover er de designet til at arbejde med gentagelser i meget høje hastigheder og med en meget stor grad af nøjagtighed. Det gør aktuatorerne ideelle til positionering, måling, inspektion og pick & place applikationer, især hvor 100 % verifikation er påkrævet.
Du finder SMAC på stand 5113

Deltager du ikke på messen, kan du stadig høre om nyhederne. SMAC afholder nemlig et webinar i forbindelse med udstillingen, hvor de fortæller om den nyeste LDL-serie af aktuatorer og egnede applikationer samt om den nyeste udvikling inden for encodere, herunder applikationer med roterende encodere.

Webinaret afholdes tirsdag den 7. juni kl. 17.00 – 17.30.
Klik her og tilmeld dig webinaret 

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078