23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Columbus bidrager til at opdyrke nutidens e-handel-elite

Som medlem af juryen til E-handelsprisen 2022 indtager Columbus en central rolle i videreudvikling af dansk e-handel og løfter samtidig vidensniveauet om e-handel strategi, logistik og teknologi.

Columbus har i en årrække rådgivet Europas største aktører inden for e-handel. Nu er Columbus indbudt til at sidde i to af de juryer, der nøje bedømmer og udvælger de bedste business-cases til E-handelspriserne 2022.

Business Line Director Kasper Emil Hansen, Digital Commerce Columbus, er i år inviteret til at sidde i indstillingsudvalget for "Bedste e-handels case" og "Bedste B2B virksomhed med en online omsætning på under 200 mio." Samtidig er han blevet shortlistet til at sidde i de to endelige juryer, i kategorierne der bedømmer "Bedste B2B virksomhed, Onlineomsætning op til og over 200 mio.", når de respektive vindere skal findes i maj.

"Det er en stor ære at blive indbudt til at sidde i E-handelsprisens jury, der er drevet af forretningsforståelse og teknologiindsigt, præcis som Columbus er. Netop dette forår er de indstillede cases særlig inspirerende, fordi vi kommer ud af 24 måneder med corona, der ændrede forretningsbetingelserne for e-handel," siger Kasper Emil Hansen.

Det er igen i år Dansk Erhverv Digital Handel, der arrangerer E-handelsprisen.

"Vi er meget taknemmelige for, at Kasper og de andre medlemmer af indstillingsudvalgene har valgt at bruge deres sparsomme tid og høje faglighed på at berige processen med at finde Danmarks bedste e-handlere," siger fagchef for digital handel Carsten Rose Lundberg, Dansk Erhverv Digital Handel.

E-handel er blevet Big Business

Foreningen for Dansk Internet Handel og, efter fusionen, Dansk Erhverv Digital Handel har siden år 2000 nøje udvalgt og kåret Danmarks bedst eksekverede e-handelsløsninger. I 2022 er der mere end 1000 indstillede cases i spil i Dansk Erhvervs e-handelspris, der er branchens vigtigste faglige forum og tillige et prestigefyldt awardshow.

E-handelsprisen er desuden kendetegnet ved, at juryen altid består af de bedst kvalificerede medlemmer, som favner både teknologisk indsigt samt afsætnings-og markedsindsigt. Juryen benchmarker samtidig de indstillede cases med Dansk Erhvervs mange solide e-handelsanalyser og egne indsigter.

"E-handel er blevet Big Business," siger fagchef for Digital Handel Carsten Rose Lundberg, Dansk Erhverv.

"De digitale kanaler er blevet stress-testet og har fået en kraftig overhaling som en konsekvens af corona. Den digitale udvikling er blevet fremskrevet med alt fra 1 til 10 år, og vi er et sted nu, hvor de digitale kanaler har bevæget sig ind på direktionsgangene. Derudover kan vi roligt pille e’et ud af e-handel, for det drejer sig kun om handel. I stort set alle virksomheder udgøres kundekontakten af en blanding af digitale og analoge touchpoints, og for kunden handler det aldrig om, hvorvidt kontakten er digital eller ej."

Enestående innovation under corona-perioden

De indstillede cases til E-handelsprisen i 2022 bedømmes bl.a. på godt købmandskab, herunder agilitet og kreativitet, og de belønnes også for bæredygtige løsninger.

"Feltet, der er til bedømmelse i år, rummer meget kreativitet og innovative e-handelløsninger i kølvandet på to corona-år, der accelererede den digitale forretningsudvikling i næsten alle virksomheder. Til eksempel virksomheder, som udviklede virtuelle salgsmesser som erstatning for de aflyste fysiske salgsmesser. Andre virksomheder oprettede live-shopping, da butikkerne var nedlukkede," konstaterer Kasper Emil Hansen.

I den endelige runde, som netop er gennemført, skulle de udvalgte virksomheder præsentere deres cases på en halv time foran de respektive juryer.

"Det var en værdifuld proces, hvor de indstillede cases fik kritiske spørgsmål fra jurymedlemmerne, og begge parter blev her udfordret på viden og faglighed. Også på deres evne til at svare klart," siger Kasper Emil Hansen.

Store faglige gevinster for alle parter

Den grundige bedømmelse og udvælgelsesproces, der opdyrker nye indsigter i branchens behov og faldgruber, bidrager også til en skærpet faglighed for Kasper Emil Hansen og dermed hele Columbus.

Mange af de indstillede cases kredser om problematikker, som Columbus allerede løser for sine kunder. De vidt forskellige løsninger, leveret af branchens bedste hoveder, er en værdifuld kilde til viden for enheden Digital Commerce Columbus.

"Der er i dag mange flere interne stakeholders involveret, når virksomhederne skal lykkes med e-handel, inklusive IT, marketing, salg og logistik. Cases, der opdyrker det samspil og giver unikke indsigter, som vi i Columbus overfører direkte til vores kunder," siger Kasper Emil Hansen.

Personlig inspiration

Kasper Emil Hansen er imponeret over feltet af de virksomheder, der år for år formår at forfine deres e-handelsindsats på trods af, at de har været aktive længe.

"Personligt henter jeg værdifuld ny viden om design, organisering og digitale løsninger – jo ikke mindst fra de inspirerende startup-cases, vi også ser - og jeg udvider mit netværk," siger Kasper Emil Hansen.

De fysiske døre til E-handelsprisen 2022 åbnes på ny den 19. maj.

Vil du vide mere om, hvordan du kan skabe den bedste kundeoplevelse med 360° Digital Commerce?

Læs mere her

Columbus A/S
Lautrupvang 6
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK13228345
P nummer: 1018457497

Kontaktperson

DG
Dorothea Gam
Marketing manager
+45 29690810 dga@columbusglobal.com

Send til en kollega

0.112