23948sdkhjf

Dansk produceret vakuumløftere

| Medlemsnyhed | Indrykket af JLM teknik ApS

Alpha og My vakuumløftere – et løft til effektivitet og produktion

JLM teknik præsenterer de to vakuumløftermodeller Alpha og My, som vi er stolte over at kunne indlemme i vores portefølje af egenudviklede kvalitetsprodukter. Disse vakuumløftere er udviklet ud fra kendt funktionalitet, men konstrueret med basis i de nyeste teknologier, og gennemtestet i forhold til ergonomi.

I år kan JLM teknik fejre 25-års jubilæum i branchen, og siden grundlæggelsen i 1997, har vi stræbt efter at udvikle og videreudvikle stærke løsninger, som kan være med til at højne effektiviteten for slutbrugeren, og samtidig kraftigt reducere problematiske arbejdsskader i en lang række brancher. Inden for dansk industri er vi anerkendt leverandør af kraner, løfteudstyr og håndteringsløsninger.

En vakuumløfter er ideel til løft af plader udformet i materialer som træ, metal, plast og glas. Vakuumløftere er også populære og anvendes ofte i forbindelse med løft af sække – både porøse og non-porøse.

Alle vakuumløftere fra JLM teknik er udviklet med operatøren for øje, og vi garanterer en løsning, der er både ergonomisk og gennemtestet. Med det in mente vil du opleve en vakuumløfter, der vil blive et uundværligt element i det daglige arbejde, og som operatøren vil sætte pris på at anvende.

Vakuumløfterne Alpha og My minder på mange fronter om hinanden. De primære forskelle ligger i løfteevnen, hvor en Alpha vakuumløfter løfter fra 20 og op til 300 kg alt efter konfiguration, tilbehør og udstyr. My vakuumløfteren er til de lettere løft, og håndterer op til 80 kg.

Alpha og My har indbygget justeringsknap for højdepositionering uden byrde og med byrde. I standardmodellerne leveres Alpha og My med indbygget trådløs betjening af vakuumpumpen. Med Alpha og/eller My indlemmet i din produktion, har du altid mulighed for at optimere din vakuumløfter, både i forhold til konfiguration og tilkøb af tilbehør og udstyr. Dermed har du altid en vakuumløfter ved hånden, der er gearet til at håndtere de løfteopgaver, som kræves i din branche.

Af tilbehør til de to vakuumløftermodeller kan bl.a. nævnes vippeled, udløserventiler, lynkoblinger og svirvler med endeløs rotation. Der er mulighed for at fremstille produkter fra tilbehørsprogrammet i rustfri materialer. Derudover har vi naturligvis et varieret produktsortiment af sugefødder og sugebomme i mange forskellige størrelser og udformninger.    

JLM tekniks reservedelsprogram til Alpha og My sikrer, at du altid er godt stillet hvis din vakuumløfter på et tidspunkt kræver reparation, og reparationer på denne type vakuumløftere vil typisk gælde sliddele. Af reservedele til Alpha og My kan vi bl.a. nævne løfteslanger, sækkesugelæber, beskyttelsesstrømper, manøvreboks og vakuumhus.

Klik her for at se vakuumløfterne Alpha og My

Skal du bruge en ny vakuumløfter?
Så kan du kontakte Jan Andersen på tlf. 23725133 eller på mail ja@jlmteknik.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
JLM teknik ApS

Erhvervsparken 2
9500 Hobro
Danmark
JLM teknik ApS

Send til en kollega

0.078