23948sdkhjf

Vær kreativ med din emballage og overrask dine kunder

| Medlemsnyhed | Indrykket af Scanlux Packaging A/S

Din emballage har to vigtige funktioner – at beskytte dit produkt og give en oplevelse for den person, der står med den i hænderne. Alt for ofte bliver der kun sat fokus på det førstnævnte, nemlig den praktiske del af emballagen.

Med et branded emballagedesign, hvor der er tænkt over detaljerne, kan du fuldende kundeoplevelsen. Det betyder i sidste ende, at du kan:

  • skabe større synlighed omkring dine produkter og brand
  • forbedre kundeloyaliteten
  • skabe en oplevelse, der gør, at kunderne husker dig, næste gang de skal købe
  • skabe en bedre ROI
  • påvirke kundernes opfattelse og købsbeslutning i en positiv retning.
     

Med alle disse fordele er der rig mulighed for at få skabt et emballagedesign, der afspejler dit brand og får dig til at skille dig ud blandt konkurrenterne.

Vi har samlet fem anderledes emballagedesign, der forhåbentligt kan inspirere dig i valget af din næste emballage, der kan slå benene væk under dine kunder.

Det er det indre, der tæller: Overrask modtageren med farverige print inde i forsendelsesæsken

Når vi taler forsendelsesemballage, er det typisk din kundes allerførste fysiske møde med dit brand. Derfor er det vigtigt, at du gør et godt førstehåndsindtryk. Så selvom du måske tænker, at forsendelsesemballage som standard er forholdsvist kedelig, så må du endelig ikke falde i fælden. Forventningsglæden ved at åbne en pakke kan forlænges, hvis du lader unboxing-tiden vare længere og fastholder kundens interesse.
De fleste vil nok tænke, at det så er ydersiden af kassen, der skal være spraglet med farver, print og logo. Men du kan faktisk også sætte dit fokus på indersiden af kassen og på den måde skabe et overraskelsesmoment, når modtageren åbner kassen og ser dit produkt. Det er en måde at tænke ud af (emballage)boksen på.

Der er flere muligheder for at skabe et overraskelsesmoment inde i kassen. 

Find flere idéer og læs de fire andre overraskende emballagedesigns i artiklen her.

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større skandinaviske butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået flere anerkendte miljøcertificeringer som er din garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Solid ekspertise i bagagen
Med tusindvis af kunder i hele Skandinavien har Scanlux Packaging opnået en solid ekspertise inden for både e-handelsemballage, bæreposer, gaveposer og indpakning. Derudover råder virksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, silkepapir, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for detailkæder og webshops. I 2019 vandt virksomheden en bæredygtighedspris for arbejdet med FN’s verdensmål.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Scanlux Packaging A/S

Kratbjerg 308
3480 Fredensborg
Danmark
Scanlux Packaging A/S

Send til en kollega

0.109