23948sdkhjf

Christian Bendz ved alt om dispensere og pumper

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grathwol A/S

”Resultatet af vore fælles anstrengelser er, at Grathwol er den eneste udbyder, der kan levere europæisk producerede dispensere i Norden til priser, der gør os til et reelt alternativ til Kina” -CHRISTIAN BANG BENDZ

 Europæiske pumper eller dispensere

Under pandemien steg efterspørgslen på emballage med dispensere til håndsprit eksplosivt. Men ret hurtigt opstod der forsyningsproblemer, da markedet især blev forsynet af kinesiske producenter, som ikke længere kunne levere på grund af nedlukning.

Grathwol importerede også fra Kina og kunne heller ikke levere lotion-pumper til vore kunder, så presset på os var stort. 

”Derfor satte jeg alt ind på at afdække mulige producenter i Europa og andre dele af verden,  men med en enkelt undtagelse, hvis vi ser bort fra de gamle fuldt bookede europæiske producenter, så tilbød de alle produkter importeret fra Kina,” siger Christian.

Det lykkedes ham at finde en europæisk producent, som kun var lokalt orienteret, og Grathwol fik hurtigt etableret et samarbejde. Det betød, at vi fremadrettet kan reducere leveringstiden markant, opnå større fleksibilitet og tilbyde højere leveringssikkerhed sågar til en konkurrencedygtig pris.

”I adskillige måneder, da pandemien kørte på højeste gear, var efterspørgslen på coronarelaterede emballage så voldsom, at vi kunne sælge mange flere dispensere, end vi kunne nå at fremstille. Nu er forholdene mere normale igen,” tilføjer han.     Læs resten af artiklen her

Se vores udvalg af pumper her

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grathwol A/S

Motorgangen 2-4
2690 Karlslunde
Danmark
Grathwol A/S

Send til en kollega

0.062