23948sdkhjf

Automationsløsninger PLC/SCADA/DCS

| Medlemsnyhed | Indrykket af AN Group A/S

AN GROUP har udført automationsprojekter inden for forskellige industrier

AN GROUP har udført automationsprojekter inden for forskellige industrier, og vores ingeniører arbejder hver dag med storskala DCS-løsninger i 800xA, SattLine, Procos, DeltaV og forskellige PLC/SCADA-systemer med S7/WinCC/TIA, iFix, PILZ. Vores kernekompetencer ligger blandt andet indenfor optimering af kundens eksisterende løsninger samt udvikling og programmering af avancerede maskinstyringer, produktionslinjer og procesanlæg.

Gennem de sidste 40 år har vi haft stor succes med integrerede løsninger til vores kunder og brugt vores erfaring fra de primære forretningsområder indenfor industriel automation og IT. Vores løsninger kan leveres enkeltvist eller samlet, men kan som en del af et større projekt kombineres med andre af vores fagområder, såsom produktions IT, elektrisk projektering og validering afhængigt af dine behov. Vores ingeniører arbejder med struktureret programmering og konfiguration for nemmere vedligehold i alle de løsninger, vi leverer. Vores ingeniører arbejder i overensstemmelse med S88/S95, GAMP og andre internationalt accepterede standarder. Vi er med hele vejen og udarbejder dokumentation, der gør den efterfølgende vedligeholdelse let og enkel for dig.

Vi er fokuserede på et godt og effektivt projektforløb med overensstemmelse mellem dine forventninger og vores leverance. Læs mere om de brancher vi har specialiseret os i, og de løsninger vi har været med til at udarbejde for vores kunder.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
AN Group A/S

Mejeribakken 8
3540 Lynge
Danmark
AN Group A/S

Send til en kollega

0.125