23948sdkhjf

Sæt X i kalenderen for ROKLive 2022

| Medlemsnyhed | Indrykket af Wexøe A/S

ROKLive (tidl. TechED) 2022 er Rockwell Automations årlige event for fagfolk i drift, vedligehold, udvikling og teknologi, og en enestående mulighed for at netværke og udforske mulighederne med OT/IT og industry 4.0 generelt.

Kom på forkant af den teknologiske udvikling og få indblik i mulighederne med Smart manufacturing / industri 4.0.
ROKLive EMEA 2022 er en Rockwell Automation-begivenhed og en videreudvikling af TechEd.

På ROKLive deltagaer ledere og udviklingsfolk fra drift, vedligehold, teknik og teknologi for at udforske, hvordan Rockwell Automations “Connected Enterprise” forbinder OT og IT på et helt nyt plan. Du får mulighed for at udnytte datadrevet indsigt til at tage beslutninger i realtid, opnå bedre resultater og løfte din virksomhed til et helt nyt plan.

Formålet med at anvende Connected Enterprise er optimere produktionen med “smartere” maskiner og “smarte”sensorer, netværk og fabriksdrift. I midten står “den forbundne medarbejder” – med ny viden og færdigheder, der sætter enkeltpersoner og teams i stand til at få succes i et digitalt produktionsmiljø.

4 gode grunde til at deltage
Når du deltager i dette arrangement vil du få det strategiske og tekniske indblik du behøver, for at være opdateret på den nyeste teknologi til industrien og samtidig forstå, hvordan du får mest muligt ud af Rockwell Automations løsninger:

Indblik i nyeste teknologi og forståelse for den udvikling, industrien bevæger sig i retning af
Indgående indblik i nye og eksisterende produkter
Hands-on rådgivning om, hvordan du får mest muligt ud af Rockwell Automation produkter
Rig mulighed for at netværke med branchefolk

Målgruppe
ROKLive EMEA 2022 henvender sig til udviklingsfolk, professionelle, teknikere og ledere på alle niveauer i drift, vedligehold, udvikling og teknologi med lille eller dybtgående kendskab til emnet. Der er også mulighed for en ny ‘Digital Transformation super session’ for beslutningstagere og ledere, der ønsker at digitalisere deres virksomhed.

Arrangementet afholdes 24-27 oktober i Gothia Towers i Göteborg. Registrér til Early Bird pris fra 4. juli 2022.

Læs mere

Medlemsnyhed

Indrykket af
Wexøe A/S

Lejrvej 31
3500 Værløse
Danmark
Wexøe A/S

Send til en kollega

0.079