23948sdkhjf

Indlæg 1: Bliv sagkyndig i løbet af en dag

| Medlemsnyhed | Indrykket af Maskinsikkerhed ApS

Bliv sagkyndig og få mere sikkerhed for færre penge Hos Maskinsikkerhed ApS kan du i løbet af et dagskursus blive kvalificeret til at foretage de lovpligtige eftersyn af jeres maskiner og udstyr.

Lovpligtige eftersyn

Elektrisk håndværktøj og andre tekniske hjælpemidler skal efterses efter et fastsat tidsinterval, afhængigt af det konkrete produkt. Dette eftersyn skal varetages af en sagkyndig.

Bliv sagkyndig

Efter et sagkyndigkursus vil du selv kunne gennemføre et lovpligtigt eftersyn. Du lærer lovgrundlag og regler for eftersyn at kende, og du lærer, hvordan et kontrolskema skal opbygges og hvilken dokumentation, der skal udarbejdes.

Øg sikkerheden, og spar penge

Medarbejdere kan som sagkyndige selv udføre de regelmæssige eftersyn i virksomheden. På den måde bestemmer virksomheden selv, hvornår eftersynet skal foretages efter det fastsatte interval. Med en sagkyndig i firmaet spares der både penge og tid, og sikkerheden bliver højere.

Firmakurser

På et virksomhedskursus sammensætter I selv de emner/tekniske hjælpemidler, I gerne vil undervises i. Derved bliver I sagkyndige i netop det, der er vigtigt for jer. I kan vælge mellemover 50 forskellige emner.

Kurset afsluttes med en prøve, og I får et certifikat, der dokumenterer, at I er sagkyndige.

Tilmelding, datoer og mere information

Læs mere på vores hjemmeside maskinsikkerhed.dk/kurser


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Maskinsikkerhed ApS

Lejrvej 17
3500 Værløse
Danmark
Maskinsikkerhed ApS

Send til en kollega

0.125