23948sdkhjf

Forbedret arbejdsmiljø med selvkørende palleløfter

| Medlemsnyhed | Indrykket af HSØ ApS

Ergo-truck'en er et økonomisk godt alternativ til håndpalleløftere, hvis du flytter tunge paller og til selvkørende EL-palleløftere.

Med RAVAS Ergo-truck-3200 får du en robust palleløfter med både elektrisk løft og kørsel samt en præcis vægt samlet i et produkt.  Du anvender den som enhver anden palleløfter, og får her så bare hjælp til at flytte og veje dit gods uden at skulle bruge ekstra kræfter på det.

Med den elektriske løfte- og kørefunktion fås et forbedret arbejdsmiljø, fordi du undgår at skulle løfte, trække eller skubbe dit gods. Det klarer RAVAS Ergo-truck-3200 op til en godsmængde på 1.500 kg.

Vejesystemet viser vægten på godset med 0,1% tolerance. I displayet vises vægten i intervaller på 0,5 kg op til 500 kg og derfra med 1 kg graduering.

Ergo-trucken er udstyret med et udskiftelige Lithium batteri, som kan lades til 3 timers brug.

Med denne palleløfter vil du uden yderligere omkostninger også få mulighed for at overføre vejedata til et Excel-ark på din PC ved at bruge RAVAS App.

RAVAS-Ergo-truck-3200 er en lagervare og fås til 26.750,- DKK plus moms. Prisen er inkl. levering, hvor fragtmanden kan komme.

Som tillæg kan bl.a. vælges ekstra batteri, printer, ”godkendt til handel” eller forskellige andre muligheder for trådløs overførsel af vejedata. Den kan også monteres en indikator 5200, som giver mange muligheder, f.eks. tællefunktion, touchskærm og 10 faste TARA.

Kontakt HSØ ApS, så finder vi den rette løsning. Vi kan kontaktes på mail: hsoe@hsoe.eu eller på mobil på 26 28 40 33.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
HSØ ApS

Hallundkær 143
9320 Hjallerup
Danmark
HSØ ApS

Billeder & videoer

RAVAS Ergo-truck er let at betjene via styrehåndtaget.\nHSØ ApS.3 timers genopladeligt Li-batteri til RAVAS Ergo-truck.\nHSØ ApSLet aflæseligt display på RAVAS Ergo-truck.\nHSØ ApSRABAS Ergo-truck med elektrisk løft- og kørefunktion.\nHSØ ApSTrådløs overførsel af vejedata fra RAVAS Ergotruck-3200.\nHSØ ApS

Send til en kollega

0.078