23948sdkhjf

Skaber varmen problemer med statisk elektricitet?

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Vores guide om statisk elektricitet beskriver årsagerne til statisk elektricitet, hvordan den opbygges og løsninger til at bekæmpe den i fremstillingsprocesser.

Statisk elektricitet opstår, når ikke-ledende materialer kommer i kontakt og adskilles, så der skabes friktion mellem dem, hvilket fører til ubalancerede ioner. Vores statiske eliminatorer fra Exair genopretter denne balance og hjælper med at fastholde de nødvendige proceshastigheder og forhindre skader på produkter og medarbejdere.

Elektrostatisk opbygning er et almindeligt fænomen, især i koldere måneder, hvor luften bliver mere tør. Vi har alle oplevet, at der kan opstå statisk elektricitet i en række hverdagssituationer, men når det opstår i en fremstillingsproces, kan det føre til store problemer, der kan påvirke produktkvalitet, proceshastigheder og give medarbejderne stød.

Vi tilbyder en serie af yderst effektive statiske eliminatorer, der hjælper i en lang række processer, men for virkelig at kontrollere de statiske problemer, er det vigtigt at forstå videnskaben bag statisk elektricitet fuldt ud. Derfor har vi lavet dette omfattende White Paper om det grundlæggende i statisk elektricitet, der ikke kun beskriver, hvordan statisk elektricitet opstår, men også de mest effektive måder at kontrollere det på.

Denne guide er en nyttig køreplan til at eliminere statisk elektricitet i dine processer, samt fremhæve de forskellige løsninger, der bedst passer til hver unik proces, for eksempel:

·       Super ion luftkniven til applikationer, skal dække en større flade
·       Ion kanonen til svært tilgængelige rum eller begrænsede områder
·       Ion luftpistolen er til håndholdte, manuelle applikationer
·       Intellistat® Ion luftpistol til laboratorier eller rene rum
·       Ionbaren eller punktionisering til processer, der er følsomme over for luftflows

Klik her for at downloade guiden
- så kan du straks begynde at tackle problemerne med statisk elektricitet i dine processer

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.078