23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny medarbejder hos WILLBRANDT

WILLBRANDT har ansat Lasse Petersen til at supportere vores danske kunder.

WILLBRANDT er i stadig vækst og har derfor ansat Lasse Petersen til at supportere vores danske kunder.

Hos WILLBRANDT byder vi vores nye kollega velkommen, og vi glæder os meget til, at vi og vores kunder lærer ham at kende.

Her kan du læse et kort interview med Lasse, hvor han fortæller lidt om sig selv og de forventninger, han har til fremtiden sammen med WILLBRANDT.

___

Fortæl os lidt om dig selv
Hvem er du og hvad er din baggrund?
Jeg har altid vidst jeg skulle være beskæftiget med salg. Jeg har derfor en kommerciel baggrund, og stor erfaring med teknisk salg. Jeg har desuden en baggrund indenfor gummi som jeg forventer kommer både Willbrandt og vores kunder til gode!
 
Hvad fik dig til at vælge at arbejde for WILLBRANDT?
En stærk mindre virksomhed tiltaler mig, således man selv kan være med til at sætte retningen. Desuden vil jeg fortsat gerne udvikle min erfaring fra gummibranchen, og sørge for at Willbrandt såvel som kunder kan drage nytte af den.
 
Hvilke områder bliver dine fokusområder?
Jeg kommer primært til at beskæftige mig med den brede industri til alle vores danske kunder.

Som area manager har jeg en ekstern rolle, hvilket betyder jeg kommer til at møde vores kunder face-to-face, og hjælpe og vejlede dem i deres udfordringer på deres hjemmebane. 
 
Hvad ser du mest frem til mod?
At møde vores kunder, og fortsat udvikle den gode relation de allerede har til Willbrandt. Desuden ser jeg frem til at være kundernes sparringspartner, og være med til at sikre de får den hjælp og vejledning de har behov for.
 
Hvad er dine forventninger til jobbet?
Jeg forventer jeg skal være med til at understøtte, og vækste Willbrandts markedsposition på det danske marked. Vi er en stærk kompetent leverandør som kan gøre en forskel for vores kunder!

 

WILLBRANDT Gummiteknik A/S
Grønlandsgade 9
4690 Haslev
Faxe Kommune
Danmark
CVR nummer: DK17264044
P nummer: 1001254559

Send til en kollega

0.063