23948sdkhjf

Automatisering giver øget lønsomhed hos Fertin Pharma

| Medlemsnyhed | Indrykket af 3Tech Automation A/S

Brudte forsyningskæder, tårnhøje transportpriser, truende energikrise – der er nok af udfordringer hos fremstillingsvirksomhederne i øjeblikket, både i Danmark og i udlandet.

Men én ting står stadigvæk øverst på dagsordenen ude i virksomhederne: Optimering af produktionen, og dermed sikring af lønsomheden.

Det gælder også hos Fertin Pharma A/S i Vejle, hvor der i den topmoderne produktion konstant er fokus på optimering og forbedring af effektiviteten. Med eksperthjælp fra ingeniørvirksomheden 3Tech Automation A/S har virksomheden løbende fået automatiseret flere procesflows, og det har givet positiv effekt:

  • Sikkerhed for nøjagtig og ensartet produktion
  • Effektiv overvågning og hurtig procestilpasning med realtidsdata
  • Pålidelig dokumentation baseret på dataindsamling
  • Større produktivitet og forbedret lønsomhed

Mangeårigt samarbejde baseret på tillid
Fertin Pharma og eksperterne fra 3Tech Automation har samarbejdet gennem 20 år. ”3Tech er gode sparringspartnere, når det gælder nye idéer, og vi sætter stor pris på, at vores leverandører også er proaktive,” fortæller Bo Korsgaard Jensen, Principal Specialist Technology & Engineering hos Fertin Pharma A/S, og fortsætter: ”Det er også en stor fordel, at 3Tech kender huset. De kommer her ofte i forbindelse med igangværende projekter, eller som tilkaldeservice på vores anlæg og pakkelinjer. Det gør alting meget nemmere for os, at de ikke skal sættes ind i opgavestrukturen hver gang.”

Hos 3Tech Automation sætter man også pris på det mangeårige samarbejde. ”Det er en fornøjelse at være med hele vejen på den her måde. Det betyder, at vi får dybdegående viden om hele produktionen og kan udarbejde sammenhængende løsninger, der virkelig giver resultater på bundlinjen for kunden”, siger CEO og medejer Søren K. Pedersen.

Læs mere om samarbejdet og resultaterne her.

Om 3Tech Automation 
Fredericia-virksomheden 3Tech Automation A/S har siden grundlæggelsen i 2000 digitaliseret, automatiseret, effektiviseret og optimeret proceslinjer og produktionsudstyr for fremstillingsvirksomheder over hele verden. De primære arbejdsområder er industriel automation, OEM og Manufacturing Intelligence. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
3Tech Automation A/S

Lumbyesvej 27A
7000 Fredericia
Danmark
3Tech Automation A/S

Send til en kollega

0.094