23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nyt ansigt ved Process Engineering A/S

Vi byder stort velkommen til Camilla Holl som Teknisk Designer i Process Engineering A/S i vores afdeling i Aarhus. Camilla styrker vores kompetencer inden for 3D visualisering, rørføring og fabrikslayout.

Camilla Holl er uddannet teknisk designer. I sin elevtid startede hun hos Grundfos i deres teknologi afdeling og fortsatte efterfølgende, da hun var udlært. Her arbejdede hun med at tegne 3D, udarbejde maskintegninger og dokumentation til maskiner, der skulle bruges i egen produktion.

Herefter kom hun til Focus BioEnergy, hvor hun arbejdede med biobrændselsanlæg. Her udarbejdede hun konstruktioner i Inventor og fik implementeret AutoCAD Plant, hvori hun arbejdede med rørføring og fabrikslayout. Derudover arbejdede hun med visualisering til salgsmateriale både i form af at producere videoklip i Navisworks af deres anlæg, samt at tegne simple procesanlæg som principforståelse.

Senere blev hun ansat hos Scanpro, hvor hun arbejdede inden for mejerianlæg med 3D visualisering i form af fabrikslayout og rørføring, samt isometriske og orthografiske tegninger i AutoCAD Plant. Derudover har hun arbejdet med projekttidsplan i Microsoft Project og har haft fokus på projektbeskrivelse.

Speciale i:

  • Rør- og anlægsdesign.
  • Mejerianlæg.
  • AutoCAD Plant.

Øvrige kvalifikationer:

Camilla Holl vil bl.a. styrke Process Engineering A/S’ kompetencer inden for 3D visualisering, rørføring og fabrikslayout. De sidste otte år har hun arbejdet med 3D tegning i AutoCAD Plant inden for mejeri og biobrændselsanlæg.

Vi byder Camilla velkommen til One Team.

Process Engineering A/S

LinkedIn

Facebook

Process Engineering A/S
Strevelinsvej 36
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK25987934
P nummer: 1008383177

Kontaktperson

SA
Sarah Agerkvist
Marketingsassistent
+45 2679 5554 sba@proeng.dk

Send til en kollega

0.031