23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Masser af inspiration at hente på DKT

Mia og Claus fra vores udviklingsafdeling var i sidste uge på DKT messen i Tyskland og de blev inspireret i forhold til bl.a. produktionsmetoder og -udstyr.

I sidste uge besøgte Mia og Claus fra vores udviklingsafdeling DKT messen (Deutsche Kautschuk-Tagung) i Nürnberg, Tyskland.

DKT er en af verdens største gummi-messer og et spændende sted at lade sig inspirere i forhold til produktionsmetoder, -udstyr og hvad der ellers sker indenfor gummi.

Ifølge Mia var DKT bestemt et besøg værd: "Vi fik masser af inspiration og viden med hjem i forhold til hvilket udstyr vi skal bruge for at kunne lave vores eget testcenter, der kan hjælpe vores kunder og forbedre kvalitetskontrollen".

Claus fortsætter: "Jeg var også begejstret for messen og fik en masse brugbar viden omkring maskiner, der kan optimere vores produktionsprocesser og automatisering".

Bæredygtighed var selvfølgelig også et vigtigt tema i Nürnberg og vi blev klogere på mulighederne for at reducere klimaaftrykket fra gummi råmaterialer og genanvendelse af gummi efter udfasning af et produkt.

Dansk Gummi Industri A/S
Profilvej 18
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35405909
P nummer: 1018650904

Send til en kollega

0.047