Analyse af vegetabilske ingredienser til plantebaseret kød
NIRS DS3 – Hurtig og nøjagtig NIR analyse af vegetabilske ingredienser til plantebaseret kød
Den nye NIRS DS3, sætter ny standard for NIR analyse. Instrumentet er standardiseret, som gør det ideelt til opbygning af netværk.
Løsningen leveres med køreklar med brugervenlig software samt kalibreringer til en lang række produkter og råvarer indenfor fødevarer og landbrug. Det giver mulighed for at optimere og kvalitets sikre produktionen
Senest tilbydes nu NIRS DS3 kalibreringsmodel til analyse af fedt, vand og protein i vegetabilske råvarer til produktion af Plantebaserede ”kød produkter”
Læs mere om analyse af vegetabilske ingredienser til plantebaseret kød med NIRS DS3
https://www.fossanalytics.com/en/industrypages/plant-based-meat
https://www.fossanalytics.com/en/products/nirs-ds3-meat-by-product-analyser
Kontakt Foss for flere oplysninger om løsningen tlf. +45 7010 3370.