23948sdkhjf

Analyse af vegetabilske ingredienser til plantebaseret kød

| Medlemsnyhed | Indrykket af Foss Analytical A/S

NIRS DS3 – Hurtig og nøjagtig NIR analyse af vegetabilske ingredienser til plantebaseret kød

Den nye NIRS DS3, sætter ny standard for NIR analyse. Instrumentet er standardiseret, som gør det ideelt til opbygning af netværk.

Løsningen leveres med køreklar med brugervenlig software samt kalibreringer til en lang række produkter og råvarer indenfor fødevarer og landbrug. Det giver mulighed for at optimere og kvalitets sikre produktionen

 Senest tilbydes nu NIRS DS3 kalibreringsmodel til analyse af fedt, vand og protein i vegetabilske råvarer til produktion af Plantebaserede ”kød produkter” 

Læs mere om  analyse af vegetabilske ingredienser til plantebaseret kød med NIRS DS3

https://www.fossanalytics.com/en/industrypages/plant-based-meat

https://www.fossanalytics.com/en/products/nirs-ds3-meat-by-product-analyser

Kontakt Foss for flere oplysninger om løsningen tlf. +45 7010 3370. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Foss Analytical A/S

Foss Allé 1
3400 Hillerød
Danmark
Foss Analytical A/S

Send til en kollega

0.078