23948sdkhjf

Behov for sortering og rengøring af mellemlægspap?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ferrum Group

Genbrug er vigtigt - Det sparer ressourcer, energi og reducerer unødvendigt spild. Men hvordan gør man det uden at det medfører bøvl og ekstra håndtering - I Ferrum har vi et bud.

Flere og flere virksomheder sætter fokus på at genbruge deres mellemlægspap - både fordi det er en god og ansvarlig økonomisk case, samt at det gavner vores belastede miljø.

Problemet er blot at det er en meget tung og manuel proces at få sorteret og rengjort pappet inden det kan indgå i produktionen igen uden risiko for kontaminering af produkter - Derfor satte vi os i Ferrum den opgave at komme med et bud på hvordan denne problemstilling kunne løses. Derfor har vi udviklet enhed som i en kombineret proces både kan sortere samt rengøre mellemlæg, uden indgriben fra operatør. Der anvendes avanceret kamera teknologi i forbindelse med sortering, men selve betjeningen og indstilling af parametre er yderst operatør venligt. Rengøringsfunktionen er et velafprøvet produkt som anvendes mange steder i industrien, og er her kombineret med selve sorteringsløsningen.

Ønsker du at vide mere om vores løsninger fra Ferrum Group, kontakt da gerne Carsten Jørgensen.

Mobil: 51 25 51 58

Caj@ferrum-group.dk

Se også lidt omkring andre innovative løsninger fra Ferrum på nedenstående link:

https://ferrum-group.dk/pallekontrol/

https://ferrum-group.dk/end-of-line/


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ferrum Group

Vejlbyvej 2
7000 Fredericia
Danmark
Ferrum Group

Send til en kollega

0.098