23948sdkhjf

Spar mange timers arbejde på rengøring af snavsede maskiner

| Medlemsnyhed | Indrykket af AVS Danmark ApS

Hvis man løbende renholder de dyre maskiner, øges deres levetid

Forebyggende vedligeholdelse af CNC maskinerne
Kæmper du med snavsede og fedtede maskiner kan lavtryksvaskere fra Ph-Cleantec let løse opgaven, da den giver effektiv rengøring af industrielle komponenter og installationer. Den helt nye model kan endda desinficere køle-smøremidler, så levetiden forlænges, da du bliver fri for bakterier.
 
Ph-Cleantec er en patenteret rengøringsteknologi med 95°C varmt vand og justerbart tryk, der giver en effektiv rengøring af alle dine industrielle komponenter og installationer. Systemet rengør uden brug af kemikalier og har et lavt energiforbrug. Det er med sin lavtryks varmtvandsrengøring egnet til universalrengøring af installationer og komponenter til værksteder og produktionslinjer.

Fordele med Ph-Cleantec
Med lavtryksvaskeren fra Ph-Cleantec sparer man mange timers arbejde, da rengøring af snavsede og fedtede maskiner og komponenter gøres langt hurtigere, nemmere og mere effektivt og man undgår maskinstop forårsaget af ophobet snavs, fedt og olie.

Ph-Cleantec fås både med og uden indbygget kar, i adskillige størrelser og til en lang række specialløsninger inklusive applikationer, der anvender syre og demineraliseret vand samt til heavy duty applikationer. Derudover findes der en lang række tilbehør i form af slanger og dyser, der gør det muligt at rengøre små huller, sprækker og nå langt ind i maskiner og afkroge.

Se mere om Ph-Cleantec modellerne her

Medlemsnyhed

Indrykket af
AVS Danmark ApS

Skelvej 18
2640 Hedehusene
Danmark
AVS Danmark ApS

Send til en kollega

0.078