23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Det ultimative dynamometer fra Straightpoint!

Radiolink Plus dynamometeret fra Straightpoint et super produkt uanset om du skal brug det on- eller offshore.

Radiolink kan leveres i kapaciteter fra 1 til hele 500T og bliver standard leveret med det trådløse Handheld Plus Display med en rækkevidde på helt op til 1000 meter!


Vi kunne blive ved med at liste fede features op som sammenlignelige produkter kun drømmer om f.eks. opkobling af det trådløse Handheld Plus Display til 4 dynamometre på samme tid, mulighed for opkobling til Crosby Straightpoint INSIGHT datalogging software, en version med bluetooth forbindelse der kan bruges med den fede HHP app til iOS og Android, en ATEX version og listen med fede features fortsætter!


Se mere om StraightPoint Radiolink Plus i videoen her på opslaget eller på vores hjemmeside: Straightpoint Radiolink Plus 


Uanset om du har køb eller leje i tankerne – så hjælper vi gerne med råd og vejledning! Kontakt os på +45 7015 2015 eller fku@fku.dk - vi glæder os til at høre fra dig!


#loadcells #dynamometers #loadcell #dynamometer #onshore #offshore #crosby #straightpoint #crosbystraightpoint #fku #fynskran #fynskranudstyr #wedolifting

Fyns Kran Udstyr A/S
Brændekildevej 37, Bellinge
5250 Odense SV
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28109539
P nummer: 1002961547

Kontaktperson

NLF
Nikolaj Lolk Fuglsang
nlf@fku.dk

Send til en kollega

0.047