23948sdkhjf

Stor erhvervskonference har fokus på grønnere fødevarer

| Medlemsnyhed | Indrykket af Vejen Kommune

Hvordan skal vi sikre produktionen af grønnere fødevarer? Hvad vil forbrugerne stille af krav til fremtidens råvarer? Kan vi i Danmark, og specifikt i Vejen Kommune, sikre at produktionen forbliver lokalt? Hvad er de sidste nye trends?

Det er nogle af de spørgsmål, som årets erhvervskonference i Hovborg forsøger at give svar på fredag den 19. august.

I år er der særligt fokus på de grønne fødevarer og på klima- og kostråd, og konferencen har indbudt en række oplægsholdere, til at komme med input og oplæg til diskussion. Blandt andre Pernille Stenstrup Christiansen, der er landbrugsdirektør i Danske Bank. Hun vil snakke om grøn omstilling. På talerstolen finder man også Judith Kyst, der kommer med input om danskernes madkultur.

Anders Reimann fra Nordic Harvest Vertical Farming taler om fremtidens produktionsform.

Journalist Troels Mylenberg er moderator, og borgmester Frank Schmidt-Hansen åbner konferencen.

- Vi vil gerne sparre med erhvervslivet indenfor fødevarer og landbrug. Det har historisk set altid været vigtige parametre, og det vil det også være i fremtiden. Derfor skal vi vende de muligheder der er i fremtiden, og dermed stå stærkere i fællesskab, siger borgmester Frank Schmidt-Hansen.

På konferencen vil der desuden være paneldebat og mulighed for at netværke. Konferencen er for alle der i deres erhverv har en eller anden tilknytning til fødevareproduktionen og landbruget.

Konferencen finder sted fredag den 19. august fra klokken 10.30, og den er en del af Vejen Kartoffelfestival, som afholdes i Hovborg fra den 18.-20. august. Hvis man ønsker at deltage i erhvervskonferencen, er man velkommen til at tilmelde sig, men det er ikke et krav. Mail til janin@vejen.dk.

Der kan læses mere om erhvervskonferencen og kartoffelfestivalen på hjemmesiden:

www.vejenkartoffelfestivalihovborg.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Vejen Kommune

Rådhuspassagen 3
6600 Vejen
Danmark
Vejen Kommune

Send til en kollega

0.079