23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Opsugning af kølemidler, støv og metalspåner

Kerstar tilbyder en bred vifte af højtydende industristøvsugere, der passer til alle krav

Kerstar-støvsugere hjælper med at holde arbejdsmiljøer rene og beskytter folk mod eksponering af potentielt skadelige luftbårne partikler – fra effektiv asbestfiberopsamling til overskydende kølevæske og spånfjernelse i CNC-værktøjsmaskiner.

Kerstar støvsugere gør det nemt at udføre selv de mest udfordrende rengøringsopgaver og bliver brugt i en bred vifte af industrier, her iblandt fremstilling, metalbearbejdning samt medicinal -og fødevareindustrien.

Kerstar til ethvert behov

  • Tør
    Det brede udvalg af tør-sugere dækker kapaciteter fra 8,5 - 88 liter og fås fra små let-transportable modeller velegnet til beskedne rengøringsopgaver, til større modeller, der er ideelle til brug i fremstillingsprocesser og industri. De fås i et udvalg af materialer, herunder rustfrit stål, blødt stål eller helt sprøjtestøbt.

  • Våd og tør
    Den brede vifte af våd- og tørsugere dækker kapaciteter fra 9 - 100 liter med modeller, der fås fuldstændigt sprøjtestøbt eller med en genvindingstromle i rustfrit stål. De er blandt andet et populært valg til industrielle miljøer, kommerciel rengøring og genopretning efter oversvømmelser.

  • Kølevæske og spåner
    Kerstars spån-støvsugere er den ideelle løsning til maskinværkstedsmiljøer, da de er i stand til at rense kølevæske for fastdele ved at opsamle spåner/metalspåner.

  • Farligt støv
    Støvsugere til farligt støv (nogle gange omtalt som Type H) er en specialitet hos Kerstar. Type H-serien er bevidst designet og bygget til at imødekomme brugernes behov - og hjælper dem med sikkert og effektivt at opsuge farligt støv og affald, herunder asbest, findelt silica, kræftfremkaldende stoffer og højaktive farmaceutiske produkter.

  • ATEX certificerede
    Hvis der er en større koncentration af gasser, tåger, dampe eller støv, blandet med luft, kan en antændelseskilde forårsage en eksplosion. I disse miljøer bør der anvendes en ATEX klassificeret støvsuger. Programmet omfatter en række ATEX-certificerede støvsugere til brug i atmosfærer, der er potentielt eksplosive. Støvsugerne fås til brug i gaszone 1 og 2 og støvzone 21 og 22.

  • Håndholdt vedligeholdelse
    Kerstar fremstiller en række kompakte og lette håndholdte industristøvsugere, der er egnede til svært tilgængelige områder. Disse er ideelle til brug ved servicering af kedler eller enhver serviceindustri, hvor der kræves en letvægts, bærbar støvsuger. Begge modeller leveres i en håndholdt bæretaske, så de nemt kan transporteres. PCV-serien er specielt designet til at klare sod fra gaskedler - de er det perfekte værktøj til jobbet på grund af deres kompakte størrelse, lette transport og høje filtreringsevne.

 
Mød os på Spånligaen den 6. – 8. september 2022
Kig forbi vores stand på Spånligaen og se en demomodel af Kerstars våd- og tør støvsuger.
Spånligaen er åben for alle og det er gratis at deltage.

Se mere om Spånligaen og tilmeld dig her

AVS Danmark ApS
Skelvej 18
2640 Hedehusene
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK79293210
P nummer: 1003199882

Kontaktperson

MAD
Marketing AVS Danmark
marketing@avsdanmark.dk

Send til en kollega

0.047