23948sdkhjf

Ny udlejningsejendom midt i Agro Food Park

| Medlemsnyhed | Indrykket af Agro Food Park

Agro Food Park er den helt rigtige adresse for virksomheder inden for landbrugs og fødevareerhvervet.

Den samlede udviklingsplan for Agro Food Park skaber fantastiske rammer og muligheder for områdets fremtidige udvikling. Presset på verdens ressourcer stiger. Der er behov for nye løsninger og produkter.

Den udfordring kræver samarbejde og sund konkurrence i hele fødevareværdikæden. Branchespecialiseringen garanterer at virksomhederne i Agro Food Park indbyrdes er relevante som netværks- og samarbejdspartnere for hinanden og skaber innovationskraft i gå-afstand. Agro Food Park sikrer, at der er adgang til faglige, sociale og netværksskabende aktiviteter - både for virksomhederne og deres medarbejdere. Det kalder vi vores “m3”.

Det er fagligt samarbejde, netværk og sociale aktiviteter, der binder virksomhederne i Agro Food Park sammen og sikrer kontinuerlig vidensdeling på kryds og tværs. Agro Food Park arrangerer både større åbne konferencer, mindre faglige møder, holdtræning og meget mere. Derudover modtager vi hvert år en række nationale og internationale delegationer og besøgende, der udvider virksomhedernes netværk.

De 1.200 medarbejdere fordelt på 80 virksomheder i Agro Food Park sikrer at en bred og dyb faglig viden er tilstede. Viden deles og netværks- og samarbejdsmuligheder opstår i forbindelse med de faglige og sociale netværksaktiviteter, der afvikles året igennem.

Læs mere ved at trykke her eller se mere i vedlagte pdf.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Agro Food Park

Agro Food Park 13
8200 Århus N
Danmark
Agro Food Park

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078