23948sdkhjf

Et opgør mod svindet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nordic Retail A/S

XL-Byg i Sønder-Omme har haft meget svind pga. butikstyveri. Løsningen blev et Checkpoint varesikringssystem fra Nordic Retail, som byggemarkedet fik installeret i foråret 2022. Investeringen forventes tjent hjem efter 1 år via reduceret svind.

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

 

XL-Byg i Sønder-Omme havde gennem en længere periode oplevet stigende svind som følge af butikstyverier i løbet af butikkens åbningstid.

 

Carsten Rindom Hansen, Byggemarkedsleder i XL-Byg i Sønder-Omme forklarer:

 

"Vi havde haft for stort svind gennem længere tid, og på et tidspunkt tænkte vi, nu må vi gøre et eller andet!”

 

Butikken forsøgte forskellige løsninger, blandt andet med at låse varerne fast, men det fungerede ikke på lang sigt.

 

”Vi oplevede et par gange, at vi lige havde fået varer hjem, og pludselig så var de væk. Vi forsøgte at stripse vores varer fast, men så sælger man ikke så meget af det jo”.

 

Svaret blev derfor at investere i et Checkpoint varesikringssystem fra Nordic Retail. Systemet består af alarmantenner ved byggemarkedets ind- og udgange samt alarmer på produkterne.

 

Svindet gjaldt især elværktøj og dyrt håndværktøj, blandt andet af mærket Felco. Jan Thomsen, Key Account Manager hos Nordic Retail, rådgav derfor byggemarkedet i at vælge de helt rette typer alarmer blandt Checkpoints store sortiment, som fungerer godt til at beskytte netop håndværktøj og elværktøj.

 

Ud over standard-alarmerne har Jan Thomsen også hjulpet byggemarkedet med at få specialdesignede alarmetiketter med XL-Byg’s logo. Disse etiketter fungerer til at tyverisikre stort set alle slags varer og er supernemme at montere og senere deaktivere. Samtidig gør de ikke stort væsen af sig, men gør blot opmærksom på, hvor varen er købt.

 

Eksempler ses på billederne i den fulde artikel, som kan hentes under "kataloger" i højre side -->

 

Carsten Rindom Hansen er meget tilfreds med resultatet, som både personale og kunder har taget godt imod, og han er optimistisk omkring effekten af det.

 

Forventningen er, at installationen i XL-Byg i Sønder-Omme vil have tjent sig selv hjem på et år, ene og alene gennem dén reduktion i svind, som systemet skaber

 

Læs hele nyheden under "kataloger" i højre side -->

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nordic Retail A/S

Metalbuen 26 K
2750 Ballerup
Danmark
Nordic Retail A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.078