23948sdkhjf

Reduktion af luftforbrug på stålvalseværk

| Medlemsnyhed | Indrykket af Hans Buch A/S

I en tid hvor bæredygtighed og grønne løsninger er mere vigtige end nogensinde, er det af afgørende betydning for virksomheder i hele verden at omstille sort industri til grøn industri.

Vejen mod en grøn industri kan virke lang og snørklet, men med få skridt ad gangen, bidrager Hans Buch til at gøre den danske industri grøn. Således også på et dansk stålvalseværk.

Udfordringen:
Posefilteranlægget i værkets proces havde været omkostningstung de sidste par år. Årsagen var, at anlægget længe havde kørt med ustabil drift, hvilket øgede brugen af trykluft til at rense de procesposefiltre, som fanger diverse støv samt metalpartikler.

Ustabil drift betyder, at anlægget ikke har mulighed for at tilvejebringe filtrene til renset tilstand. Én af grundene til at anlægget er i ustabil drift, skyldes membranventilen, som de fleste virksomheder anvender til at rense deres procesposefiltre.

Dette øger anlægsmodstanden, som påvirker på røggassugeren. Desuden forsøger anlæggets controller at rense poserne hyppigere med skud af trykluft grundet et højt differenstryk.

Løsningen:
Efter test af vores nye stempelventil fra MAC kan vi nu reducere luftforbruget op til 70%. Dette betyder også, at vi reducerer anlægsmodstanden for processen som betyder, at røggassugeren nu bruger væsentligt mindre energi.

Færre skud på poserne gør, at vi  forlænger levetiden på selvsamme poser med det dobbelte. Kunden sparer både et driftstop samt vedligehold og indkøb af poser.

Se casen i videoen eller besøg vores hjemmeside her og se mere.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Hans Buch A/S

Roskildevej 8-10
2620 Albertslund
Danmark
Hans Buch A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.125