23948sdkhjf

Er din virksomhed ramt af Brexit?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Udenrigsministeriet - The Trade Council

Mange danske virksomheder oplever, at Brexit har en negativ påvirkning på deres salg og eksport. Det kan for eksempel være nye handelsbarrierer, stigende omkostninger eller et tab af kommercielle muligheder i Storbritannien.

Den gode nyhed er dog, at The Trade Council under Udenrigsministeriet er blevet bevilliget midler under European Commissions Brexit-tilpasningsreserve. Det vil sige, at The Trade Council nu kan tilbyde danske virksomheder, som er ramt af Brexit, et tilskud på 75% til fælles erhvervsfremstød og en række SMV-programmer.

De øgede tilskud kan anvendes på alle eksportmarkeder. Det kræver blot, at din SMV kan dokumentere at være negativt påvirket af Brexit.

Med de nye midler kan The Trade Council hjælpe din SMV med at tilpasse sine forretninger til nye rammevilkår i Storbritannien. Vi kan også hjælpe med at afsøge eksportmuligheder på andre markeder.

Vil du vide mere? Så læs mere her, hvorfra du også kan kontakte The Trade Councils Global Response Team og få mere information om dine muligheder for at få støtte og tilskud.

Finansieret af Den Europæiske Union.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Asiatisk Plads 2
1448 København K
Danmark
Udenrigsministeriet - The Trade Council

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094