23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor profil fejrer 30-års jubilæum

Christian Nyborg, adm. direktør i batterivirksomheden ACTEC har 1/9 2022 30-års jubilæum. Christian har i årenes løb sat sit personlige præg på forretningen og har fortsat store ambitioner for de næste mange år.

Christian Nyborg startede i batterivirksomheden ACTEC tilbage i 1992, og der gik ikke mange år, før hans viden, passion og menneskelige kvaliteter gjorde ham til en prominent person i medarbejderstaben. I 2009 overtog han stillingen som adm. direktør, og Christian har siden da stået i spidsen for en rivende udvikling, der har forvandlet ACTEC fra en handelsvirksomhed til et højteknologisk produktions- og videnscenter med fokus på udvikling og test af specialudviklede batteripakker.

Fredag d. 2/9 markeres dagen i selskab med alle sine kolleger. Men den store milepæl bliver næppe den sidste, for historiens hovedperson har fortsat stor gejst og visioner for sin fremtid i firmaet.

Når ACTEC udvikler batteripakker til sine kunder, er der en lang række individuelle krav og specifikationer, der skal tages hensyn til. Og løsningerne skal være bedre end blot ”gode nok” - for den administrerende direktør har ambitioner om, at ACTEC også fremover skal være kendt for at udvikle batteripakker, der rykker på forståelsen for, hvad god batterilevetid drejer sig om.

Christian har valgt at markere dagen ”uden det helt store ståhej”, men vil alligevel få en fin fejring af ACTECs medarbejdere på kontoret i Randers.

ACTEC A/S
Alsvej 5
8940 Randers SV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK66255212
P nummer: 1002228219

Kontaktperson

Heidi Lindstrøm
Marketingchef
+45 87119936 hl@actec.dk

Send til en kollega

0.048