23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mød din end-to-end supplier til Scanpack 2022

Til Scanpack kan du møde Schur, som leverer fuldkomne løsninger inden for emballage og pakkeri.

Med mere end 176 års erfaring, familieejet på 6. generation, +900 medarbejdere på verdensplan og global tilstedeværelse men med lokalt nærvær har Schur opbygget stærke kompetencer inden for emballage og pakkeri. Til Scanpack messen 2022 kan du møde alle Schurs kompetencer, som spænder fra kartonemballage, fleksibel emballage, teknologi, automation og labels. Med en bred vifte af kompetencer inden for emballage- og pakkeløsninger kan Schur levere en fuldkommen løsning, der passer til dine behov og ønsker.

Schurs brede vifte af kompetencer sikrer en stor forståelse for hele pakkeprocessen, og med mange års erfaring har vi stor viden inden for emballage, pakkeri og logistik. Med en fuldkommen løsning fra Schur, sikrer vi, at dine varer kommer sikkert og effektivt igennem hele processen.

Når du vælger Schur som leverandør af hele din emballage- og pakkekæde, får du en stabil drift og kun ét sted at henvende dig, hvis der opstår udfordringer eller spørgsmål. Som end-to-end supplier har Schur indgående kendskab til alle processer, hvilket sikrer, at din produktion hurtigt er tilbage på rette spor, hvis der opstår udfordringer.

Almondy har Schur som end-to-end supplier

Almondy er et af Sveriges største bagerier og sælger et unikt udvalg af frosne kager. Hver dag bager Almondy i omegnen af 80.000 kager, og det stiller store krav til både emballage og en effektiv pakkeproces. I mange år samarbejdede Almondy med en anden emballageleverandør, som blev opkøbt af Schur Pack. Herefter valgte Almondy at fortsætte samarbejdet med Schur, og sidenhen har de også fået Schur Technology som leverandør af pakkemaskiner. Glenn Cramér, Managing Director ved Almondy, fortæller:

”Vi har et rigtig godt samarbejde med Schur, og det er meget fordelagtigt for os at have den samme leverandør af emballage og pakkemaskiner. Vi har ikke to forskellige leverandører, som ikke vil tage ansvar, hvis der er operationelle problemer – Schur opererer som én, holistisk enhed. Hos Almondy forventer vi meget af vores samarbejdspartnere, og Schur opfylder altid vores krav med hurtig respons og stor fleksibilitet. Under indkøringen af den første maskine havde vi nogle udfordringer, men de blev løst gennem en konstruktiv dialog. Vi er meget tilfredse med samarbejdet, og derfor har vi også investeret i endnu en pakkemaskine. Vi kan varmt anbefale Schur som maskin- og emballageleverandør.”

Mød Schur på Scanpack

Er du på udkig efter en leverandør af komplette emballage- og maskinløsninger, så mød os på stand C01:44 til Scanpack, hvor alle Schurs kompetencer vil være repræsenteret. Sammen finder vi den løsning, der matcher dine behov bedst. 

 

Schur International a/s
J W Schurs Vej 1
8700 Horsens
Horsens Kommune
Danmark
CVR nummer: DK83100028
P nummer: 1002663068

Kontaktperson

CHH
Cecilie Horup Hansen
cha@schur.com

Send til en kollega

0.047