23948sdkhjf

Filtrering af olietåge med den unikke FibreDrain®-teknologi

| Medlemsnyhed | Indrykket af Nederman Danmark A/S

Hvorfor er olietågefiltrering nødvendig for kontinuerlig drift?

Olietåge resulterer næsten altid i olierede lokaler, udstyr og produkter. Moderne metalbearbejdningsmaskiner styres ofte af følsom elektronik, og produktionshastigheden reduceres ved ikke planlagte afbrydelser forårsaget af forurenede kredsløbskort. Håndtering af udstyr og produkter dækket af en tynd oliefilm er en uacceptabel og bestemt ikke produktionsvenlig arbejdspraksis. Fjernelse af olietåge er derfor vigtigt for sikkerhed og renlighed på arbejdspladsen.

Problemerne med olietåge
Olietåge påvirker maskinoperatørernes sundhed, forstyrrer produktionen og sætter sig overalt i produktionsrummet, hvilket resulterer i glatte gulve og arbejdsflader. Næsten alle bearbejdningsoperationer frembringer i et vist omfang olietåge. Olietåge består af aerosoler, der dannes, når olie bruges til afkøling eller smøring under bearbejdning af metal og nogle plastkomponenter. Olierøg dannes, når olie kommer i kontakt med den varme bearbejdede overflade, fordamper og kondenseres som mikroskopiske partikler.

Det er velkendt, at langvarig og gentagen eksponering for olieprodukter kan være sundhedsskadelig, hvilket betyder, at god ventilation skal sikres under alle arbejdsforhold. Olieemulsioner indeholder normalt 90-95% vand, og resten er opløselig olie. Olietågen består af aerosoler fra olie eller olie / vandemulsion. Mineraloliebaserede metalbearbejdningsvæsker er kendt som skæreolier eller rene olier. Emulsioner indeholder normalt et antal ukendte additiver


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Nederman Danmark A/S

Ryttermarken 3
3520 Farum
Tlf. 70200302

VEST: Industrivej 13, Assens
9550 Mariager
Danmark
Nederman Danmark A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.093