23948sdkhjf

Udsugning fra 20 ton Portalfræser hos MJC-Metal i Esbjerg

| Medlemsnyhed | Indrykket af Reguvent ApS

Stor åben Portalfræser får installeret specielbygget olietåge udsugning med filteranlæg

MJC Metal investerede i en stor åben fræser som bearbejder emner i størrelsen op til små 20 ton –

CNC bearbejdning med høje omdrejninger, bevirker at der slynges olietåger rundt i hele produktionsområdet hvor der også står andre maskinoperatører hvorfor der er brug for en effektivt procesventilation.
Ved åbne maskiner er det altid en speciel udfordring at bortsuge olietåger, de ofte store omdrejninger bevirker at olietågerne slynges vidt omkring hvis de ikke ”fanges”. Ved denne kraftige Portalfræser som tilmed har en meget stor emneflade, bliver spånerne skubbet ned i en snegl som transporterer spånerne ud af maskinen. Inden sneglen får dem transporteret væk fra maskinen ligger de og damper pga. de høje temperaturer, derfor var der også behov for at suge i snegl kanalen. Dette krævede en speciel konstrueret sugekasse.
Ved at lukke maskinen bagtil med en speciel konstrueret presenning fik vi bedre muligheder for at suge effektivt fra den bagerste del. I samme højde ( dybde ) som lyset er der monteret et perforeret rør med sug som bortsuger de dampe der opstår omkring tårnet.

Det samlede resultat er blevet godt og effektivt. Ønskes der yderligere informationer om udsugnings projektet kan Søren Nielsen Reguvent ApS kontaktes på tel: 2249 7880.

Ønskes mere information omkring MJC Metal´s maskinpark kan Martin Hedegaard kontaktes direkte på tel: 4014 2090 alternativt findes flere data på www.mjc-metal.dk.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Reguvent ApS

Oustedvej 4
8660 Skanderborg
Danmark
Reguvent ApS

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.094